Gigi Becali, unic în România. I-a ‘bătut’ pe toți, chiar de Crăciun. Șocul a fost foarte mare

Gigi Becali, unic în România. I-a ‘bătut’ pe toți, chiar de Crăciun. Șocul a fost foarte mare
Revenirea lui Gigi Becali a ridicat audiența la România TV

Ca în fiecare an, de Crăciun, televiziunile s-au bătut pe audiențe. Unii au programat filme de boxoffice, alții emisiuni de divertisment. Cert este că românii s-au uitat pe 25 decembrie la televizor. Seara, conform datelor oficiale, a aprținut lui Gigi Becali și România TV.

Revenirea lui Gigi Becali a ridicat audiența

În seara de Crăciun, mai ales anul acesta, românii au stat mai mult în fața televizorului, decât în alți ani. Unii s-au uitat la filmele programate la ore de prime-time, alții la show-urile de divertisment, iar alții au avut parte de surpriza anului. După foarte mult timp în care nu a mai apărut în direct pe micul ecran, Gigi Becali și-a făcut revenirea, spectaculos, la România TV.

Într-un interviu de aproape două ore Gigi Becali și-a făcut show-ul, așa cum ne-a obișnuit. Multe dezvăluiri, multe pilde despre religie, toate în stilu-i caracteristic, vulcanic. Dar cum s-a reflectat acest aspect în audiențe? E foarte simplu.

România TV locul doi în audiențe, pe urban

Conform paginademedia.ro, interviul incendiar cu Gigi Becali s-a situat pe locul al doilea, pe urban, singurul post aflat înaintea sa fiind Pro TV care difuza la aeeași oră filmul ”Fast and Fourios 8”. România TV a reușit să aducă în fața micilor ecrane aproape jumătate de milion de români.

Din acest punct de vedere putem spune că România TV, în seara de Crăciun, a declanșat bomba audiențelor de până acum. Pe locul trei, după România TV, s-a situat Antena 1, urmat de Kanal D și Antena 3. Pe segmentul comercial, postul a ocupat un loc patru cu aproximativ 70.000 de telespectatori, mult în urma postului PRO TV.

România TV putem spune că a spart audiența în seara de Crăciun, prin difuzarea interviului de două ore cu latifundiarul din Pipera. În cele două ore românii l-au putut urmări pe Becali, la România TV, vorbind despre religie și credință.

Au existat și momente de dezvăluiri, preluate imediat de presă. Unele dintre ele au făcut referile la controversata Alianță AUR, despre care Gigi Becali a declarat că le-ar fi pus la dispoziție, gratis, sediul fostului său partid.

”Îmi zicea mama să votez Alianța AUR. Eu habar nu aveam ce este Alianța AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Până am aflat eu, a fost târziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generaţie. Le-am dat sediul acum doi ani. Nu ştiu dacă au făcut sediul partidului.

Mi-a zis cineva că vrea să facă partidul ăsta, dar am spus că pe mine nu mă mai interesează politica. Şi acum m-am bucurat că a câştigat. De ce? Să spun de ce. L-am văzut pe preşedintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm şi vrem să căpătăm experienţă».”, declara Gigi Becali. la România TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI