Legătura surpriză dintre Gigi Becali și AUR. Ce a făcut pentru George Simion și Diana Șoșoacă

Legătura surpriză dintre Gigi Becali și AUR. Ce a făcut pentru George Simion și Diana Șoșoacă
Călin Georgescu, un om pe placul latifundiarului din Pipera

În urmă cu câțiva ani, celebrul latifundiar din Pipera, Gigi Becali, își anunța intrarea în politică. Demersul său de atunci crea polemici ironice la adresa sa, dar și posibile alianțe, având în vedere potențialul financiar. Din păcate, parcursul politic al milionarului a fost scurt, acesta luând decizia de a se retrage din politică. Acum, însă, ultimele sale declarații s-ar putea să genereze alte controverse, mai ales că numele lui este legat de Alianța AUR.

Gigi Becali, darnic cu Alianța AUR

După foarte mult timp, milionarul din Pipera a decis să reapară la televizor. Într-un interviu acordat celor de la România TV, Becali a făcut anumite dezvăluiri care ar putea genera noi polemici aprinse, mai ales că acum numele său este legat de noii veniți în politica românească.

Alianța AUR a câștigat un nesperat procent de 9% la alegerile parlamentare. Venit de nicăieri, și doar cu campanii online, AUR a reușit o victorie surprinzătoare pentru tot spectrul politic românesc.

Acum, în noua ordine parlamentară, alianța joacă un rol important în tot ceea ce se va întâmpla în Parlamentul României. În interviul acordat, Gigi Becali a atins și acest subiect, iar dezvăluirile sale, nu fac altceva decât să generze posibile supoziții, cel puțin ciudate.

”Îmi zicea mama să votez Alianța AUR. Eu habar nu aveam ce este Alianța AUR. Mama vorbea cu oamenii din Biserică. Până am aflat eu, a fost târziu. Dar eu le-am dat sediul. Au sediul unde era Partidul Noua Generaţie. Le-am dat sediul acum doi ani. Nu ştiu dacă au făcut sediul partidului.

Mi-a zis cineva că vrea să facă partidul ăsta, dar am spus că pe mine nu mă mai interesează politica. Şi acum m-am bucurat că a câştigat. De ce? Să spun de ce. L-am văzut pe preşedintele partidului că a zis «Suntem tineri. Ascultăm şi vrem să căpătăm experienţă».”, declara Gigi Becali.

Călin Georgescu, un om pe placul latifundiarului din Pipera

După alegerile parlamentare, partidele politice, înclusiv Alianța AUR, au fost invitate la Palatul Cotroceni pentru negocierile pentru desemnarea noului Premier.

Alianța condusă de George Simion a avut o propunere interesantă, în persoana diplomatului Călin Georgescu. În același interviu Ggi Becali a mai făcut câteva afirmații, mai ales despre nominalizatul Călin Georgescu, declarând că:

”Şi Alianța AUR are pe unul pe care voia să-l pună prim ministru. Mi-a plăcut de el, e foarte deştept. El spune ce am spus eu acum ceva timp.

Că noi suntem sclavi moderni pentru că miliardarii ne comandă şi facem ce vor ei. Tot ce muncim e pentru ei. Dar eu sunt liber pentru că sunt cu Hristos.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI