Gigi Becali și-a umilit din nou angajatul, în direct la TV. Reacția jenantă a patronului de la FCSB

Gigi Becali este recunoscut pentru modul în care îşi umileşte angajaţii

Gigi Becali a pornit războiul cu televiziunile, în faţa sediului LPF. Înainte de tragerea ţintarului pentru sezonul 2020-2021, patronul FC FCSB a profitat de ocazie pentru a organiza o conferinţă ad-hoc. Totul a pornit de la un act adiţional pe care firmele care deţin drepturile TV în Liga 1 l-au transmis cluburilor. Prin respectivul document se cere ca suma alocată cluburilor să fie redusă cu două milioane de euro. Asta pentru că au fost cinci meciuri din play-out şi două din play-off care nu s-au mai disputat.

Gigi Becali l-a umilit din nou pe Luţu în faţa camerelor: „Hai fă curat aici, bă!”

Gigi Becali spune că televiziunile ar putea cere o reducere a sumei de maximum 700.000 de euro. Şi că FRF este vinovată pentru că a cerut îngheţarea campionatului. În plus, creşterea numărului de echipe pentru sezonul viitor ar putea acoperi cele şapte meciuri care nu s-au mai disputat. Ceea ce ar însemna că televiziunile nu ar mai trebui să penalizeze cluburile, conform lui Becali.

„Se încearcă să fiu luat prea de prost, eu nu accept așa ceva. Nu accept nici ca prietenii mei asociați să fie batjocoriți. Noi respectăm, nu s-au dat șapte meciuri, dar e vinovată Federația, ea trebuie să plătească. E vorba despre 700.000 de euro, dar în următorul sezon dăm 10 meciuri în plus”, a spus Becali, înainte de a rupe actul adiţional trimis de televiziuni. Apoi a aruncat pur şi simplu foile la picioarele jurnaliştilor, pe scările din faţa LPF.

Gigi Becali l-a umilit din nou pe Ionuţ Luţu în faţa camerelor de filmat

La finalul conferinţei, Gigi Becali a avut un nou gest absolut grobian. L-a umilit din nou pe Ionuţ Luţu, un fost internaţional român ajuns să facă tot ce spune patronul FC FCSB. În faţa camerelor de filmat, de faţă cu toţi jurnaliştii, Gigi Becali l-a pus pe Luţu să strângă hârtiile de pe jos. Iar exprimarea a fost departe de a ţine cont de vreo urmă de politeţe.

„Luțule, hai fă curat aici, bă. După aia vin ăștia și spun că facem mizerie. Vine și DNA-ul după”, i-a strigat Becali lui Luţu.

Un comportament josnic din partea patronului FC FCSB. Iar playtech.ro a mai scris şi în trecut despre modul în care Becali îşi umileşte angajaţii. De data asta a fost parcă mai rău ca niciodată. Ionuţ Luţu nu a făcut altceva decât să se conformeze cu pretenţiile patronului. Apoi şi-a reluat rolul de şofer pe care îl are pentru Becali.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI