Gigi Becali i-a dat lovitura lui Gică Hagi. Anunțul șoc al patronului de la FCSB

Gigi Becali este convins că Academia FCSB a ajuns chiar mai tare decât cea a lui Gheorghe Hagi de la Viitorul

FCSB a terminat pe locul 5 în Liga 1, dar Gigi Becali are mari speranțe pentru viitor. Nu vrea să mai plătească niciun ban pentru a achiziționa jucători, dar spune că Academia FCSB va începe să producă. Becali anunță că este deja și peste Gheorghe Hagi la acest capitol. Viitorul domină de mulți ani fotbalul juvenil și pare foarte greu de crezut că FCSB va putea schimba acest lucru.

Gigi Becali a împrumutat-o pe FC FCSB cu 11 milioane de euro și vrea să îl vândă pe Coman pentru a-și recupera banii

„Am luat cei mai buni juniori. Avem fotbaliști foarte buni. Pe mine m-a învățat tata de mic copil, când mergeam cu oile: ‘ține picioarele sub plapumă, să nu răcești’. Așa m-a învățat, să mă întind cât îmi este plapumă, să nu fac temperatura. Eu nu vreau să fac temperatură! Eu am investit mai mult decât Gică Hagi în Academie. În Europa nu găsești așa ceva, ce avem noi la baza. Cămine pentru copii, ei stau acolo, mănâncă acolo, dorm acolo”, a spus Becali pentru ProX.

Gigi Becali a vorbit și despre rivala CFR Cluj și crede că ardelenii nu au făcut o mare afacere prin câștigarea titlului. Asta pentru că au oferit salarii și prime foarte mari pentru asta. Ar putea să fie cu adevărat pe plus doar dacă obțin calificarea în grupele Ligii Campionilor. Care ar aduce în conturile clubului aproximativ 50 de milioane de euro.

„CFR Cluj a luat campionat, dar cu ce preț. Cu salarii foarte mari, cu prime la fel. Ce a luat pe mere, din Europa, a dat pe pere. La mine nu este așa. Eu am de recuperat de la FCSB 11 milioane de euro, cei de la Cluj au de recuperat peste 20 de milioane de euro. Da, dar eu îl vând pe Coman și gata, am acoperit gaura. Nu acum se vor vedea aceste probleme, ci peste doi, trei ani. Eu așa zic”, a mai spus Becali pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI