Gigi Becali rupe tăcerea. Ce legătură a avut, de fapt, cu Nuţu Cămătaru: “Mi-e şi ruşine”

Gigi Becali rupe tăcerea. Ce legătură a avut, de fapt, cu Nuţu Cămătaru: “Mi-e şi ruşine”
Ce scrie in cartea interlopului

Gigi Becali a vorbit despre legătura pe care o are cu Nuțu Cămătaru. Cunoscutul interlop a revenit în atenția publicului recent, după ce Codin Maticiuc a scos cartea Viața lui Nuțu Cămătaru, dresor de lei și de fraieri, în care vorbește despre multe subiecte sensibile din viața acestuia. Codin a stat pe lângă temutul interlop timp de 5 ani, vreme în care l-a însoțit peste tot și i-a cunoscut viața, ca mai apoi să scoată cartea.

Care era relația lui Gigi Becali cu Nuțu Cămătaru

În acest sens, Gigi Becali a vorbit despre relația pe care a avut-o cu Ion Balint. Patronul FCSB a ținut să precizeze că nu s-a aflat în categoria „fraierilor”.

Cartea scoasă de Maticiuc a avut un impact mare în spațiul public, dar și în lumea fotbalului, pentru că Nuțu Cămătaru ar fi vrut să preia FCSB, dar interlopul l-a recomandat pe Gigi Becali.

Mai mult, Ion Balint ar fi deținut trei jucători importanți ai Stelei în anul 2000: Marian Aliuță, Florin Dumitru și Mirel Rădoi.

Gigi Becali neagă dezvăluirile din carte, dar recunoaște că a împrumutat bani de la Nuțu.

„Astea sunt niște minciuni… Eu ce relație aveam cu Nuțu, când eram pe la cazino, îi ceream o sută-două sute de mii de euro, a doua zi îi dădeam înapoi.

Atât a fost. Eu nu eram fraier. Niciodată nu am spus ca cineva să bată pe cineva. Mereu când cineva voia să bată pe cineva, eu mă opuneam. Eu habar nu am de așa ceva. Mi-e și rușine să comentez aceste lucruri”, a declarat Gigi Becali la PRO X.

Se pare că Gigi Becali ar fi apelat la Nuțu Cămătaru în tinerețe, episod povestit de Codin Maticiuc în carte. Patronul FCSB era amenințat, atunci, de Gigi Corsicanu, liderul galeriei din Giulești. Acesta îl ataca pe Gigi și le jignea și amenința pe fetițele lui.

Ce l-a rugat patronul FCSB pe Nuțu Cămătaru

Așa că Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Nuțu, ca să îl roage să îl antreneze pentru a putea să îl bată pe liderul galeriei Rapidului.

„Era cu un văr de-ai lui Fane Spoitoru și cu niște arbitri. L-am pândit să se despartă de ăia și când s-a suit într-un taxi, l-am blocat cu mașinile.

Am spart geamurile la taxi cu pumnii și răngile și i-am scos prin geam pe el și pe acela al lui Fane. Ăluia i-am dat doar un pumn în piept de și-a pierdut aerul și i-am zis să stea cuminte.

Pe Corsicanu l-am spart cu bătaia și, când a căzut inconștient, soră-mea Angelica a sărit cu tocurile pe fața lui de l-a tăiat”, se povestește în carte.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI