27 nov. 2021 | 20:09

Profitul uriaș pe care l-a făcut cu Nuțu Cămătaru cu noua carte. E sold-out după doar 48 de ore

Monden
Profitul uriaș pe care l-a făcut cu Nuțu Cămătaru cu noua carte. E sold-out după doar 48 de ore
Cartea lui Nuțu Cămătaru a devenit ”bestseller”

Deși nimeni nu se aștepta, cartea lansată în urmă cu două zile de Codin Maticiuc și celebrul interlop Nuțu Cămătaru are un succes de casă. În mai puțin de 48 de ore de la lansare, cei doi au strâns aproximativ 150.000 de euro din vânzarea volumului „Dresor de lei şi de fraieri- Viaţa lui Nuţu Cămătaru”.

Cartea lui Nuțu Cămătaru a devenit ”bestseller”

În urmă cu două zile Nuțu Cămătaru, considerat unul din cei mai periculoși interlopi din București, împreună cu Codin Maticiuc lansau cartea biografică a interlopului, „Dresor de lei şi de fraieri- Viaţa lui Nuţu Cămătaru”. Au trecut aproximativ 48 de ore de la evenimentul de lansare, iar inițiatorul acestui volum, Codin Maticiuc, a anunțat pe pagina sa de Facebook că cele 15.000 de exemplare scoase s-au vândut ca pâinea caldă.

„Îmi pare rău și vreau să vă explic cum s-a întâmplat. Consumatorul de Suflete a fost un bestseller la vremea lui și a vândut 14.000 de exemplare în primul an.

Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru a vândut 15.000 de exemplare în două zile. Efectiv nu am avut cum să prevăd nivelul acesta de vânzări.”, spune Codin Maticiuc.

Cartea prezintă între coperțile sale viața unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi ai Bucureștiului, de la început și până în prezent. În paginile cărții apar nume importante din politica românească, din mondenul românesc, persoane despre care Nuțu Cămătaru spune că a avut legături cu ele. Deși în conferința de presă protagonistul cărții spunea că nu-și dorește publicitate și nici promovare, vânzările cărții spun cu totul altceva.

„Tirajul 2 a intrat la print”

Conform celor anunțate de Maticiuc, cartea s-a vândut imediat, iar editura nu a putu face față cererii extrem de mari. În aceeași postare de pe Facebook, Codin Maticiuc a anunțat că se va mai scoate un nou tiraj al cărții, de data asta numărul de cărți ajungând la 30.000 de bucăți.

„Tirajul 2 a intrat la print, 30.000 de exemplare de data aceasta dar nu știu nici ăsta cât ne va ține așa că vă rog, dacă vreți sa fiți siguri că o să aveți un exemplar, dați PRECOMANDA de azi.

Toate precomenzile vor fi onorate. Așa s-a întâmplat și la tirajul 1, cine a avut încredere în mine și a dat precomanda a primit cartea în câteva ore de la lansare.”, mai spune Maticiuc pe Facebook.

Nu a fost anunțată o dată concretă când va fi pusă, din nou, la vânzare cartea, dar cert este că Nuțu Cămătaru și cartea sa biografică a avut un succes neașteptat.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Românii, avertizați de șeful ANPC. Mare atenție la ce cumpărați de sărbători
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
Mercur a ieșit astăzi din retrograd. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează | Date importante care ne influențează viața
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro