Profitul uriaș pe care l-a făcut cu Nuțu Cămătaru cu noua carte. E sold-out după doar 48 de ore

Profitul uriaș pe care l-a făcut cu Nuțu Cămătaru cu noua carte. E sold-out după doar 48 de ore
Cartea lui Nuțu Cămătaru a devenit ”bestseller”

Deși nimeni nu se aștepta, cartea lansată în urmă cu două zile de Codin Maticiuc și celebrul interlop Nuțu Cămătaru are un succes de casă. În mai puțin de 48 de ore de la lansare, cei doi au strâns aproximativ 150.000 de euro din vânzarea volumului „Dresor de lei şi de fraieri- Viaţa lui Nuţu Cămătaru”.

Cartea lui Nuțu Cămătaru a devenit ”bestseller”

În urmă cu două zile Nuțu Cămătaru, considerat unul din cei mai periculoși interlopi din București, împreună cu Codin Maticiuc lansau cartea biografică a interlopului, „Dresor de lei şi de fraieri- Viaţa lui Nuţu Cămătaru”. Au trecut aproximativ 48 de ore de la evenimentul de lansare, iar inițiatorul acestui volum, Codin Maticiuc, a anunțat pe pagina sa de Facebook că cele 15.000 de exemplare scoase s-au vândut ca pâinea caldă.

„Îmi pare rău și vreau să vă explic cum s-a întâmplat. Consumatorul de Suflete a fost un bestseller la vremea lui și a vândut 14.000 de exemplare în primul an.

Dresor de lei și de fraieri – Viața lui Nuțu Cămătaru a vândut 15.000 de exemplare în două zile. Efectiv nu am avut cum să prevăd nivelul acesta de vânzări.”, spune Codin Maticiuc.

Cartea prezintă între coperțile sale viața unuia dintre cei mai cunoscuți interlopi ai Bucureștiului, de la început și până în prezent. În paginile cărții apar nume importante din politica românească, din mondenul românesc, persoane despre care Nuțu Cămătaru spune că a avut legături cu ele. Deși în conferința de presă protagonistul cărții spunea că nu-și dorește publicitate și nici promovare, vânzările cărții spun cu totul altceva.

„Tirajul 2 a intrat la print”

Conform celor anunțate de Maticiuc, cartea s-a vândut imediat, iar editura nu a putu face față cererii extrem de mari. În aceeași postare de pe Facebook, Codin Maticiuc a anunțat că se va mai scoate un nou tiraj al cărții, de data asta numărul de cărți ajungând la 30.000 de bucăți.

„Tirajul 2 a intrat la print, 30.000 de exemplare de data aceasta dar nu știu nici ăsta cât ne va ține așa că vă rog, dacă vreți sa fiți siguri că o să aveți un exemplar, dați PRECOMANDA de azi.

Toate precomenzile vor fi onorate. Așa s-a întâmplat și la tirajul 1, cine a avut încredere în mine și a dat precomanda a primit cartea în câteva ore de la lansare.”, mai spune Maticiuc pe Facebook.

Nu a fost anunțată o dată concretă când va fi pusă, din nou, la vânzare cartea, dar cert este că Nuțu Cămătaru și cartea sa biografică a avut un succes neașteptat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI