Gigi Becali recunoaște că l-a vrut pe Laurențiu Reghecampf la FCSB: „Trebuia să renunț la două persoane”

Gigi Becali recunoaște că l-a vrut pe Laurențiu Reghecampf la FCSB: „Trebuia să renunț la două persoane”
Laurențiu Reghecampf, prima reacție după ce Gigi Becali a transmis că nu-l poate aduce la FCSB

Gigi Becali recunoaște că l-a vrut pe Laurențiu Reghecampf la FCSB. Patronul vicecampioanei va continua pe banca tehnică și în sezonul viitor cu Toni Petrea. Dar demiterea lui Reghecampf de la CSU Craiova a produs ceva emoție și nostalgie în clubul roș-albastru. Gigi Becali a admis că s-a gândit să-l readucă pe Reghe la echipă, acolo unde a câștigat două titluri, în 2013 și 2014.

Gigi Becali recunoaște că l-a vrut pe Laurențiu Reghecampf la FCSB

Gigi Becali recunoaște că l-a vrut pe Laurențiu Reghecampf la FCSB. După ce l-a declarat „campion moral” pe Toni Petrea, latifundiarul a decis să continue cu acesta pe banca tehnică a vicecampioanei. Dar demiterea neașteptată a lui Reghecampf de la CSU Craiova a produs ceva emoție în rândul fanilor roș-albaștri, dar și în club.

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, declara că suporterii și-r dori refacerea tandemului Reghecampf – Petrea, cel care a condus echipa spre cele două titluri din 2013 și 2014.

„Dacă e adevărată informația, că Reghe a fost dat afară de la CSU Craiova, evident că nici nu se pune problema să nu ni-l dorim la noi. S-ar reface tandemul care ne-a făcut campioni. Aceasta trebuie să fie și condiția, ca Toni să rămână, să fie împreună”, a spus Gheorghe Mustață, la Realitatea Sportivă.

„Trebuia să renunț la două persoane”

Gigi Becali a negat inițial orice interes pentru revenirea lui Reghecampf. Latifundiarul a motivat inclusiv prin faptul că Toni Petrea n-ar mai accepta să fie secundul lui Reghe după ce a fost principal timp de două sezoane.

„E treaba lui Reghe ce i s-a întâmplat la Craiova. Noi avem drumul nostru, iar el are drumul lui. Mustață este un tip mai sentimental și vă dați seama că el ține la Reghe, dar una e una și alta e alta, tată! Vreau să îl întrebați voi pe Toni Petrea dacă acceptă așa ceva? Păi, cât credeți că el o să mai stea antrenor la clasa V-a? După ce faci facultatea, te mai întorci la casa V-a? Credeți că o să stea secund toată viața lui? Nu, tată!

Omul e antrenor principal și a plecat pe drumul lui. Ce să fac eu cu doi antrenori principali la echipă? Și, oricum am semnat contractul cu Toni Petre, la revedere! Nu are rost să vorbim de Reghecampf, că îl vrea Mustață sau nu mai știu eu cine…”, a spus Gigi Becali, citat de ProSport.

„Am mai avut și eu anumite discuții”

Gigi Becali a revenit, ulterior, și a admis că ar fi vrut să-l readucă pe tehnicianul de 46 de ani pe banca tehnică. Dar asta ar fi însemnat să renunțe la două persoane importante din club.

„Eu l-aș fi vrut pe Reghe. Eu când bat cu pumnul în masă, așa trebuie să fie, doar că am mai avut și eu anumite discuții, cu mai multe persoane, mai întreb și eu. Trebuie să renunț la mai multe persoane din club pentru a veni Reghe. Nu la MM (n.r. – Mihai Stoica), e prieten cu MM, dar trebuia să renunț la două persoane foarte importante din club”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena.

Becali s-a referit, cel mai probabil, la Toni Petrea care n-ar mai fi acceptat rolul de secund. Celălalt ar fi putut fi preparatorul fizic Thomas Neubert, ale cărui relații cu Reghecampf s-au răcit mult, după ani de colaborare bună.  colaborator apropia

Urmăriți Playtech.ro și pe