Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Reghecampf. De ce a fost concediat de la U Craiova, de fapt

Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Reghecampf. De ce a fost concediat de la U Craiova, de fapt
Anamaria Prodan a explicat care au fost adevăratele cauze ale demiterii lui Laurențiu Reghecampf de pe banca echipei din Bănie

Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Reghecampf. Tehnicianul de 46 de ani a fost demis de la U. Craiova după 11 luni. Echipa din Bănie s-a calificat în preliminariile Conference League, dar a ratat principalele obiective: titlul și Cupa României. Anamaria Prodan, care se află în plin divorț „zgomotos” de antrenor, n-a ratat ocazia de a-l critica pe acesta, dezvăluind care au fost motivele concedierii acestuia de la gruparea finanțată de Mihai Rotaru.

Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Reghecampf

Anamaria Prodan l-a dat de gol pe Reghecampf. Pentru tehnicianul de 46 de ani „aventura” în Bănie s-a terminat după doar 11 luni. Deși mai avea un an de contract, Reghe a fost demis de patronul Mihai Rotaru, el primind suma de 180.000 de euro pentru a accepta despărțirea amiabilă de olteni.

Reghecampf a dat de înțeles că nu a avut dezacorduri cu finanțatorul, dar că el și conducerea clubului mergeau pe căi diferite.

„Ei mergeau în dreapta, eu mergeam în stânga și, decât să avem discuţii contradictorii, am decis că să ne despărţim este mult mai bine, e lucrul cel mai important.

Am făcut programul de cantonament, am făcut programul de antrenamente, am făcut absolut tot.

Eu cu Mihai (n.r. – Mihai Rotaru, finanțatorul echipei) nu am avut niciodată discuţii contradictorii, ştiu foarte bine cum trebuie să pui problema atunci când vorbeşti cu un patron, nu spun „vreau aia”, a spus Reghe pentru Orange Sport.

De ce a fost concediat de la U Craiova, de fapt

Anamaria Prodan, aflată în plin divorț de Reghecampf, a dezvăluit care au fost adevăratele motive ale demiterii acestuia.

„Craiova l-a dat afară pentru că nu și-a îndeplinit obiectivele. Simplu! Mihai Rotaru i-a dat o șansă lui Laurențiu. Tot respectul pentru asta, Laur nu mai câștigase absolut nimic când Mihai i-a întins mâna. Mihai nu suportă viața destrăbălată, ca asupra echipei lui să planeze tot felul de discuții.

Reghecampf trebuia să știe lucrurile astea, să nu apară la emisiuni mondele, să lase ședințele foto și să se concentreze la fotbal. Nu era momentul, la ce situație avea, pentru golănii de genul ăsta, cu amante și ședințe foto. A făcut greșeli majore.

Cine e în spatele lui și îl sfătuiește își bate joc de el crunt! Poate sunt niște polițe care sunt plătite, să-l facă de râs. El nu are un filtru foarte OK la oameni. Dacă-i spui că e frumos și deștept, ești prietenul lui pe viață. Eu eram filtrul lui Reghecampf, ca să înțelegeți”, a declarat impresara pentru gsp.ro.

Aparițiile mondene ale tehnicianului l-au deranjat pe patron

Anamaria Prodan mai consideră că scandalurile și prezențele mondene ale lui Reghecampf au cântărit enorm în decizia demiterii antrenorului.

„Din postura în care ai venit, fără niciun rezultat și cu jucători fantastici pe mâini, nu ai cum să te preocupi de nunți, cumetrii, poze pe Instagram cu burți și pozele la brad cu altcineva în afară de copiii tăi. Ce antrenor ați văzut dumneavoastră în declin de carieră să facă greșeli majore?

Îl aduce în cantonament pe Tzancă Uraganu sau vorbește cu el și se pune pe Instagram (n.r. – manelistul l-a sunat și i-a făcut o dedicație live). Face ședințe foto (n.r. – cu iubita sa, Corina), merge la emisiuni mondene. Pe bune? Nu ai voie!

Astea sunt chestii la care am lucrat 16 ani de zile. Îl vedeați vreodată pe Instagram, pe Facebook, la emisiuni mondene? Nu are cum să-și piardă timpul cu așa ceva. Dacă are Instagram, i-am făcut eu, cu cupele, medaliile, fotografii de pe teren”, a concluzionat Anamaria, potrivit sursei citate.

„Nu are cum să-și piardă timpul cu așa ceva”

Anamaria Prodan a precizat că ea și Mihai Rotaru sunt prieteni de familie încă din tinerețe, „din vremea când nu exista Laurențiu Reghecampf” în viața ei. De altfel, impresara a adăugat că ea i-a făcut cunoștință lui Reghecampf cu finanțatorul craiovenilor.

Spusele Anamariei Prodan despre aparițiile mondene ale antrenorului sunt susținute și de o declarație făcută chiar de Mihai Rotaru, patronul CSU Craiova. Acesta a spus că a fost deranjat de faptul că Reghecampf a participat la un podcast în cadrul căruia a vorbit și despre viața personală, inclusiv despre divorțul de impresară.

„Nu mi-a plăcut că a fost la „Fiță cu Adiță”, la Craiova. A fost invitat la un podcast. Am concediat și ofițerul de presă după acel moment. Mi-a părut rău pentru el, dar noi nu vrem acel tip de expunere. Nu am zis că e grav, dar noi vrem altă abordare”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Show-ul online despre care a amintit Mihai Rotaru a avut loc în iarna trecută. În decembrie 2021, Laurențiu Reghecampf a fost invitatul podcastului „Fiță cu Adiță”, filmat chiar în baza de pregătire a oltenilor.

 

 

 

 

Urmăriți Playtech.ro și pe