Gigi Becali a tranșat problema revenirii lui Laurențiu Reghecampf la FCSB: „Oricum, am semnat contractul”

Gigi Becali a tranșat problema revenirii lui Laurențiu Reghecampf la FCSB: „Oricum, am semnat contractul”
Gigi Becali a fost ferm în privința unei eventuale reveniri a lui Laurențiu Reghecampf pe banca tehnică a vicecampioanei

Gigi Becali a tranșat problema revenirii lui Laurențiu Reghecampf la FCSB. Tehnicianul de 46 de ani tocmai a fost demis de U. Craiova. Rămas liber de contract, Reghe era văzut ca o opțiune pentru banca tehnică a vicecampioanei, mai ales că Toni Petrea a fost secundul său, timp de aproape un deceniu, inclusiv la cele două titluri cucerite cu roș-albaștrii, în 2013 și 2014. Gigi Becali a făcut lumină în problema întoarcerii lui Reghe la echipa pe care o finanțează.

Gigi Becali a tranșat problema revenirii lui Laurențiu Reghecampf la FCSB

Gigi Becali a tranșat problema revenirii lui Laurențiu Reghecampf la FCSB. După ratarea încă a unui titlu în fața celor de la CFR, patronul roș-albaștrilor și-a decretat echipa și pe antrenorul Toni Petrea „campioni morali”. Și asta, datorită golurilor din ofsaid care au decis duelul indirect gruparea ardeleană din penultima etapă a play-off-ului.

Gigi Becali declara că îl va păstra pe Toni Petrea pe banca tehnică și în sezonul următor. Latinfundiarul a menționat, totuși, că îi va scădea la jumătate salariul de 10.000 de euro, în caz că gruparea sa nu va intra în grupele Conference League.

„Nu i-am scăzut încă salariul. Voiam să-l scad, dar am zis: „lăsăm așa, și dacă intrăm în Conference League, rămâne salariul așa. Dacă nu, îl micșorăm la jumătate!”, a spus Becali la Pro Arena.

„Oricum, am semnat contractul”

Gigi Becali a avut surpriza ca Toni Petrea, la fel ca anul trecut, să nu semneze așa de ușor noul contract. Mai mult, între timp a apărut informația privitoare la demiterea lui Laurențiu Reghecampf de la U. Craiova, lucru care i-a încântat pe fanii roș-albaștrilor.

„Dacă e adevărată informația, că Reghe a fost dat afară de la CSU Craiova, evident că nici nu se pune problema să nu ni-l dorim la noi. S-ar reface tandemul care ne-a făcut campioni. Aceasta trebuie să fie și condiția, ca Toni să rămână, să fie împreună”, a spus liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, la Realitatea Sportivă.

Chiar despre Gigi Becali s-a vehiculat informația conform căreia l-ar fi contactat telefonic pe omul care a câștigat titlul cu FCSB în 2013 și 2014, avându-l chiar pe Petrea ca secund. Între timp, Reghecampf chiar a fost demis de la gruparea din Bănie, dar Gigi Becali a anunțat că nu se pune problema revenirii lui la FCSB.

„Noi avem drumul nostru”

Gigi Becali a declarat că „noi avem drumul nostru”, diferit de cel al lui Reghecampf. În plus, latifundiarul a dezvăluit că Toni Petrea a semnat deja noul contract și nu se pune problema ca el să redevină secund, după ce a fost antrenor principal în două sezoane.

„E treaba lui Reghe ce i s-a întâmplat la Craiova. Noi avem drumul nostru, iar el are drumul lui. Mustață este un tip mai sentimental și vă dați seama că el ține la Reghe, dar una e una și alta e alta, tată! Vreau să îl întrebați voi pe Toni Petrea dacă acceptă așa ceva? Păi, cât credeți că el o să mai stea antrenor la clasa V-a? După ce faci facultatea, te mai întorci la casa V-a? Credeți că o să stea secund toată viața lui? Nu, tată!

Omul e antrenor principal și a plecat pe drumul lui. Ce să fac eu cu doi antrenori principali la echipă? Și, oricum am semnat contractul cu Toni Petre, la revedere! Nu are rost să vorbim de Reghecampf, că îl vrea Mustață sau nu mai știu eu cine…

Dar, noi îl avem și pe Pintilii în echipa noastră de antrenori, iar eu zic că Toni Petrea principal și cu Mihai Pintilii secund este cel mai bun cuplu al meu posibil. Nu am ce să îi fac eu acum lui Reghe”, a spus Gigi Becali, citat de ProSport.

Echipa lui Gigi Becali s-a reunit deja, marți, pentru vizita medicală și va efectua primul antrenament. FCSB va susține ți câteva meciuri amicale, până la startul noului sezon al Ligii 1, pe 16 iulie.