16 mart. 2021 | 15:28

Gigi Becali, reacție incredibilă după ce Mirel Rădoi s-a infectat. Patronul FCSB n-a avut nicio jenă să spună asta

Știri generale
Gigi Becali, reacție incredibilă după ce Mirel Rădoi s-a infectat. Patronul FCSB n-a avut nicio jenă să spună asta
Gigi Becali, reacție incredibilă după ce Mirel Rădoi s-a infectat

Vestea că Mirel Rădoi a fost diagnosticat pozitiv cu virusul COVID-19 i-a luat prin surprindere pe toți iubitorii fotbalului. Cum se simte acum selecționerul român și ce reacție a avut patronul FCSB Gigi Becali, când a aflat. Latifundiarul din Pipera n-a avut nicio jenă să spună asta.

Gigi Becali, reacție incredibilă după ce Mirel Rădoi s-a infectat

Veste tristă pentru iubitorii lumii fotbalului. Mirel Rădoi a fost confirmat, în această dimineață, pozitiv cu noul coronavirus. Ca drept urmare, conferința de presă din 17 martie de la Casa Fotbalului, organizată cu prilejul startului preliminariilor CM 2022 a fost anulată. La aflarea veștii că antrenorul echipei naționale de fotbal a României are coronavirus, nașul Gigi Becali a făcut o declarație șocantă.

Patronul FCSB a spus că nu este deloc îngrijorat, ba din contră, a bagatelizat situația, spunând că îi va trimite medicamente lui Mirel Rădoi, dacă selecționerul îi va cere ajutorul.

Latifundiarul din Pipera se pare că nu consideră periculos virusul COVID-19. El cunoaște foarte multe persoane din jurul său care au avut coronavirus, în trecut, și s-au vindecat. De aceea, Gigi Becali nu este deloc îngrijorat de starea de sănătate a finului său.

„Nu am văzut, nu știu nimic. Habar nu am. Și ce mare scofală? E Covid! Asta e. Au mai făcut și alții. Dacă mă sună și îmi cere medicamente, îi trimit. Dar dacă nu m-a sunat… Dacă voia, mă suna”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru playsport.ro

Cum s-a infectat Mirel Rădoi cu coronavirus

Mirel Rădoi a anunțat, marți dimineață, că a fost diagnosticat pozitiv cu virusul Sars-Cov-2. Selecționerul s-a testat luni seară și nu prezintă niciun fel de simptom. Antrenorul naționalei de fotbal va repeta testul, pentru a fi sigur că nu este vorba de vreo eroare. Sursele Playsport susțin că selecționerul ar fi fost contactul direct al unei persoane deja infectate cu temutul COVID-19.

„Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi, conform frf.ro.

Mirel Rădoi a fost diagnosticat pozitiv cu noul coronavirus, deși primise prima doză a vaccinului anti-COVID. Selecționerul se simte bine și nu are niciun simptom specific bolii.

„Sunt bine. Nu am simptome deocamdată. Am refăcut testul și eu, dar și familia mea pentru că au fost contacți direcți și aștept îndrumările celor de la DSP”, a declarat Rădoi pentru cei de la Antena 3.

Parteneri
Ce se întâmplă când auzi cucuveaua cântând
Redactia.ro
Adevărata față a vedetelor. Cum se comportă în realitate, când se închid camerele de filmat: „Bețiv mare (...) poate cel mai dubios dintre toți”
Click.ro
„E toată mașina ruptă pe dedesubt. Uitați-vă ce crater e acolo”. Mărturiile șoferilor care au căzut în groapa uriașă de pe șosea
Digi24
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Prima apariție publică a lui Michael Schumacher, după accidentul din 2013. Fostul campion a participat la nunta fiicei sale
Unica.ro
Cum se curăță cel mai bine ferestrele. Nu mai rămâne nicio urmă
EVZ.ro
Alexia Eram și Mario Fresh s-au despărțit. De ce ar fi ajuns la separare. Au aniversat opt ani de relație în urmă cu două luni
Spynews
Comisia Europeană a dat ORDIN! România este obligată. Are termen două luni
Capital.ro
Adrian Enache și Sorin Ovidiu Vântu, cei mai fericiți cuscri și bunici! Nepoțica lor a împlinit un an! “I-am făcut ziua, i-am rupt turta”. Cum se descurcă SOV cu cea mică
Avantaje
ARMATA ROMÂNĂ, misiune DIFICILĂ în LIBAN! Anunțul MApN
Mediaflux
Cum i-a spus Karmen Simionescu fiicei sale că va divorța de Bogdan Căplescu. Artista nu i-a ascuns nimic fetiței sale: ”Știe prin ce am trecut”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro