Gigi Becali a cutremurat toată România. Ce a îndrăznit să spună despre Liviu Dragnea

Gigi Becali a cutremurat toată România. Ce a îndrăznit să spună despre Liviu Dragnea
Gigi Becali a cutremurat toată România. Ce a îndrăznit să spună despre Liviu Dragnea

Un nou scandal a izbucnit în România. Gigi Becali îi ia apărarea fostului lider al Partidului Social Democrat Liviu Dragnea. Ce a îndrăznit să spună despre fostul politician i-a șocat pe toți. Ce declarat când a aflat că a fost reabilitat.

Gigi Becali a cutremurat toată România

Gigi Becali sare în apărarea lui Liviu Dragnea, cerând autorităților să-l elibereze din arest. Patronul FCSB este foarte revoltat de faptul că Liviu Dragnea nu are, mai des, dreptul de a merge acasă în permisie, în timp ce își ispășește pedeapsa cu executare la Penitenciarul Rahova. Reamintim că fostul lider al Partidului Social Democrat a fost condamnat, în martie 2017, la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Latifundiarul din Pipera știe exact prin ceea ce trece ex-liderul PSD în spatele gratiilor, deoarece și el a fost, în trecut, condamnat la închisoare prin executare. Becali a vorbit și despre condițiile inumane la care sunt supuși condamnații în închisorile din România.

„De ce nu-i dați drumul lui Dragnea acasă? E stat criminal! Întrebați-l cât a putut să meargă acasă. Dragnea trebuie să vină acasă. Ce pericol e Dragnea? Conform legii, Dragnea trebuie să meargă acasă.

La pușcărie trebuie să mergi să te educi, nu să faci pușcărie ca în timpul lui Stalin! Mi-a zis Cristi Borcea că și acum mai are coșmaruri din pușcărie. Eu, abia după un an am avut o zi liberă acasă. Trebuie să ai 30 de zile în regim deschis pe an. Nu uit mizeria asta”, a declarat Gigi Becali, conform gsp.ro.

De ce nu mai vrea Gigi Becali să candideze la o funcție publică

Cunoscut pentru felul său tranșant de a spune lucrurilor pe nume precum și datorită temperamentului exploziv care-l caracterizează, Gigi Becali nu trebuie să facă multe lucruri pentru a capta atenția celor din presă. Pe lângă declarațiile scandaloase pe care le-a făcut cu privire la situația lui Liviu Dragnea din închisoare, latifundiarul a aflat, recent, că a fost reabilitat din punct de vedere judecătoresc.

Odată ce are cazierul curat, patronul FCSB poate candida din nou pentru o funcție publică. Reacția lui Gigi Becali a fost una de-a dreptul șocantă, atunci când jurnaliștii l-au întrebat dacă are de gând să facă acest lucru în viitor.

„Să candidez? Doamne, ferească-ne! Vrei să mai fac altă pușcărie? Candidezi, faci pușcărie! Au voie să candideze doar oamenii lor. Dacă nu ești cu ei, n-ai voie să candidezi”, a completat patronul FCSB, pentru sursa citată.

Reamintim că Gigi Becali a ispășit doi ani de închisoare, din 2013 până în 2015, după ce a fost condamnat în dosarele Valiza, Schimbului de terenuri cu MApN și Sechestrarea de persoane.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI