Gigi Becali intră la pensie. Proiectul fabulos de milioane de euro care le rămâne fetelor

Gigi Becali intră la pensie. Proiectul fabulos de milioane de euro care le rămâne fetelor
Gigi Becali iese la pensie

Gigi Becali a ajuns la frumoasa vârstă de 63 de ani și își dorește liniște după ani și ani de agitație în lumea sportului și afacerilor. Un proiect fabulos de milioane de euro le rămâne, însă, în grijă fetelor sale. Ce au moștenit fiicele latifundiarului?

Gigi Becali intră la pensie: ce proiect fabulos de milioane de euro le lasă fetelor sale

Gigi Becali are 63 de ani și se gândește să se liniștească, așa că a început să-și lase afacerile pe mâna fiicelor sale. Alexandra și Teodora se vor implica în business-ul imobiliar al tatălui lor. Celebrul afacerist poate să stea fără probleme pentru că are pe cine să se bazeze și cine să-i continue munca de o viață. De asemenea, acesta s-a gândit la tot și toate, așa că i-a făcut propria firmă Alexandrei. 

Societatea a fost înregistrată în urmă cu câteva luni și ceva avea proiecte alături de o altă firmă pe care finanțatorul FCSB a făcut-o în aceeași zi: Becali Imobiliare SRL. Gigi s-a asociat cu Theodor Mincu, soțul Teodorei. Ambele proiecte au sediul la palatul lui Becali de pe Aleea Alexandru, la doi pași de Piața Victoriei.

Afacerea se anunță cu adevărat spectaculoasă. Familia vrea să ridice un ansamblu rezidențial de aproape 200 de apartamente în Pipera. Proiectul este denumit MTM Residence și va fi format din 4 blocuri plasate pe un teren din Pipera, lângă blocurile de Arcom, companie de construcții a lui Gigi Becali, conform profit.ro. De asemenea, afaceristul a mai vândut în zona aceasta un teren de 8 hectare către un consorțiu sud-african în schimbul a 12 milioane de euro, mai arată sursa citată.

‘Nu mai vreau decât afacerile care sunt vechi. Nu se poate altfel’

‘Eu încet, încet renunţ la toate. Nu mai vreau decât afacerile care sunt vechi. Nu se poate altfel. Vrei să pui bază în oameni sau în Hristos? Nu poţi să faci afacere curată cu politica şi afacerile. Nu mă pot ruga dacă nu am inima curată.

Era un șoc, pentru ca nu îmi închipuiam că cineva poate să strângă atâția bani pe vremea aia”, a declarat patronul FCSB, pentru România TV, în urmă cu câteva săptămâni’, spunea acesta în urmă cu mai multă vreme. Iată că mai sunt puțini pași până când vedeta se va retrage.

Top cei mai bogați oameni din sport:

  • Ion Ţiriac – 2 miliarde de euro
  • Gruia Stoica – 460-500 de milioane de euro
  • Gigi Becali – 350-450 de milioane de euro
  • Ioan Niculae – 300-340 de milioane de euro
  • George Copos – 200-210 milioane de euro
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI