Teodora Becali, o mamă modernă. Unde a fost surprinsă fiica cea mică a lui Gigi Becali FOTO

Teodora Becali, o mamă modernă. Unde a fost surprinsă fiica cea mică a lui Gigi Becali FOTO
Teodora Becali este o mamă modernă. Unde a fost surprinsă?

Teodora Becali este prima din cele trei fiice ale celebrului afacerist care i-a făcut un nepot acestuia. Tânăra mămică este în pas cu vremurile și dovedește că este foarte modernă chiar și în acest rol. Unde a fost surprinsă recent? Se afla alături de soțul ei.

Teodora Becali este o mamă modernă. Unde a fost surprinsă aceasta?

Teodora Becali și Mihai Mincu nu s-au dezlipit unul de celălalt de când au devenit soț și soție. Aceasta este de cele mai multe ori văzută în prezența lui, iar în rest nu-și face apariția foarte des public pentru că a ales să-și țină viața departe de ochii curioșilor.

Cei doi tineri părinți au decis să facă o mică escapadă pe litoral, alături de prieteni. Aceasta a fost cu siguranță o alegere prielnică și un moment bun pentru a se relaxa și a uita de griji și obligații. Tânăra de 26 de ani și-a dorit mult să-și întemeieze o familie, iar veștile bune au venit una după alta – logodna cu bărbatul visat, o căsătorie ca în basme și un copil.

Cei doi sunt foarte tineri, așa că își propun să echilibreze balanța și să nu uite de anii cei mai frumoși, chiar dacă acasă îi așteaptă micuța lor. Teodora demonstrează astfel că este o mamă modernă și că știe să-și dea răgaz și pentru distracții care să o facă să se simtă bine.

Becali este deja un personaj bine cunoscut în România, dar se pare că niciuna din fiicele sale nu dorește să se bucure de notorietatea câștigată în timp de tatăl lor. Cele trei fete au ales intimitatea în ceea ce privește viața personală și nu țin legătura cu presa.

  • Vezi poza în Galeria (Sursa Foto: cancan.ro)

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită”

Celebrul latifundiar este mândru de faptul că familia s-a mărit atât de rapid după nuntă. Acesta s-a rugat o zi întreagă în data evenimentului ca Teodora să o aducă pe lume pe micuța ei sănătoasă, iar ambele să se simtă perfect.

„Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum. Copiii nu vor să vorbesc așa mult despre asta. Vorbesc cu voi din dragoste, dar nu vreau să mai vorbesc despre copii. Are 3,9 kilograme.

O cheamă Maria. Nașii sunt fata lui Teia și ginerele. Seamănă cu mine. De azi, de la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine‘ , spunea Gigi Becali atunci.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI