Gigi Becali a mers cu o pungă plină cu bani să parieze pe FCSB. Ce s-a întâmplat apoi: ‘Pune-i pe toți

Gigi Becali a mers cu o pungă plină cu bani să parieze pe FCSB. Ce s-a întâmplat apoi: ‘Pune-i pe toți
Florian Nedelcu invitatul zilei la „PlayMaker”, care a vorbit de gigi Becali

De curând Playsport.ro a lansat în online un now show despre cel mai iubit sport din lume, „PlayMaker”. Fie că vorbim de fotbaliști, arbitrii, sau alte personalități, pe toate le vedeți la „PlayMaker”. Cel mai recent invitat, al zilei de ieri, a fost Florian Nedelcu care a vorbit și despre Gigi Becali. Florian Nedelcu este unul din oamenii din spatele fotbalului românesc, care s-a ocupat de delegațiile străine venite în România.

Florian Nedelcu invitatul zilei la „PlayMaker”

Colegii de la Playsport.ro au lansat de curând o emisune ce își propună să dezbată fotbalul, cu toate fațetele sale. Printre invitații emisunii difuzate pe pagina de Facebook, a fost invitat și Florian Nedelcu. A fost timp de 20 de ani omul bun la toate din spatele fotbalului românesc și nu numai. Este cel care s-a ocupat în toată această perioadă de delegațiile țărilor care au venit în România.

Pentru cei care nu-l cunosc Florian Nedelcu a fost jucător la echipe cu notorietate în fotbalul intern, precum Rapid, Autobuzul sau Dinamo București. Ulterior, Florian Nedelcu a ajuns să fie vocea fotbaliștilor, fiind translator, ofițer de legătură UEFA și colaborator al Federație Române de Fotbal pentru limba spaniolă, spun cei de la playsport.ro.

Gigi Becali și punga cu 200.000 de euro

Printre multele lucruri povestite în cadrul emisiunii „PlayMaker”, Florian Nedelcu a vorbit și despre un episod în care sunt implicați Gigi Becali, Steaua și un pariu pe sume mari. Florian Nedelcu a povestit despre momentul 2007. Pe atunci cunoscută sub numele de Steaua, echipa finanțată de Gigi Becali juca împotriva Sevilliei, în grupele Ligii Campionilor, în deplasare.

Optimist din fire, Gigi Becali, după ce ajunge cu delegația echipei la Sevilla, povestește Florian Nedelcu, îl cheamă pe acesta și-i spune să parieze o sumă colosală pe victoria Stelei. Din păcate, la finalul serii Steaua lui Gigi Becali avea să plece cu o înfrângere, dar Gigi Becali rămânea cu banii.

„A venit ziua meciului. Gigi Becali a venit cu un avion privat, cu toată trupa lui. A intrat în hotel şi nu mă vedea, că eram după colţul unui bar. A intrat, l-a văzut pe Meme şi a întrebat: Unde e Florinel? Zice că sunt acolo şi începe: Bă, Florinele, vino încoace!. Eu mereu îi zic patisierul lui Virgil, văru-su. Şi Gigi zice: Virgile, dă, bă, punga aia încoace! Bă, Florinele, banii dinăuntru îi pui pe victoria Stelei. Vezi că ai 200.000 de euro. I-am zis: Gigi, n-ai cum să parieze 200.000. Trebuie să fii abonat la bursa de la New York. Nu poţi aşa. Mi-a zis: Eeii, fă tot posibilul.

M-am dus la recepţie, le-am dat punga să o bage în seif. La pauză era 2-0 pentru Sevilla, deja. Gigi s-a ridicat şi a plecat. După meci ne-am întors la hotel şi mi-a cerut hârtiile de la pariuri. Şi i-am spus că nu am pariat nimic. Chiar l-am pus să-i numere, să se asigure că nu i-au dispărut banii. Cum să nu-i numere? Doamne fereşte!”, a declarat Florian Nedelcu, la „PlayMaker”.

Emisiunea realizată de colegii de la Playsport.ro, „PlayMaker”, o puteți urmări pe Facebook, în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 18:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI