Gigi Becali a dezvăluit de ce nu l-a angajat la FCSB pe Devis Mangia, antrenorul acuzat de hărțurire sexuală. „Cum să-l iei la tine în casă, ăsta vine cu duhuri necurate”

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu l-a angajat la FCSB pe Devis Mangia, antrenorul acuzat de hărțurire sexuală. „Cum să-l iei la tine în casă, ăsta vine cu duhuri necurate”

Gigi Becali a dezvăluit că a vrut să-l aducă antrenor la FCSB pe Devis Mangia, antrenorul care se află în centrul unui scandal sexual. Omul de afaceri s-a răzgândit după o discuție cu patronul Universității Craiova. Mihai Rotaru i-ar fi confirmat că ar fi avut probleme cu tehnicianul italian, genul de probleme de care acum este acuzat atât în Malta, cât și în România.

Gigi Becali a dezvăluit de ce nu l-a mai pus antrenor pe Devis Mangia la FCSB

Gigi Becali a vrut să-l aducă antrenor la FCSB pe Devis Mangia. I-a plăcut cum a jucat Universitatea Craiova cu antrenorul italian pe bancă și în plus avea informații bune și de la Mihai Stoica, managerul general al „roș-albșatrilor”. S-a răzgândit după o discuție cu Mihai Rotaru, patronul formației din Bănie.

„Eu m-am interesat și m-am interesat și la Rotaru. Rotaru nu mi-a zis exact ce, dar mi-a dat de înțeles că așa e (n.r. – zvonurile despre hărțuirea sexuală). Și atunci, eu cum să iau așa ceva? Doamne, miluiește!

Când am auzit așa, am zis ce-mi trebuie balamuc, Doamne ferește! M-a ferit Dumnezeu. Cum să-l iei la tine în casă, ăsta vine cu duhuri necurate. Nu am mai zis după aia de ce nu l-am luat, să nu fiu iar amendat pentru discriminare de comisia de la Federație. Dacă așa vrea Europa… Nu te joci cu ăștia.

Credeți că Mangia face ce face că vrea el? Credeți că el nu știe că nu e bine ce face? El e obligat. De ce? Pentru că are stăpân. Nu se poate controla, pentru că stăpânul lui, drac, îi spune «așa să faci». Și el face. Eu nu pe Mangia îl condamn, el e comandat de stăpân. Stăpânul lui drac, dracul care-l pune. Niciun om nu vrea să facă asta”, a spus Gigi Becali pentru Gazeta Sporturilor.

Devis Mangia, bănuit în Malta de hărțuire sexuală

Devis Mangia este acum selecționerul naționalei Maltei, dar a fost suspendat de federația din această țară înaintea partidei cu Israel. Oficialii nu au explicat motivele care au dus la această decizie, dar mai mulți jurnaliști din Malta au scris că un jucător din națională, căruia nu au vrut să-i dea numele, s-a plâns că ar fi fost hărțuit sexual chiar în cantonamentul echipei. După câteva zile a mai apărut un alt fotbalist care a susținut și el același lucru. Doar că în al doilea caz se pare că există și înregistrări.

Antrenorul italian a negat toată povestea și a spus că și-a angajat un avocat care îi va da în judecată pe cei care au mințit și l-au acuzat de „comportament sexual inadecvat”. După duelul Malta – Israel 2-1, fotbaliștii din prima reprezentativă i-au transmis că îi dedică acest succes.

Devis Mangia, acuzat de mama lui Răzvan Popa că i-a făcut propuneri indecente băiatului ei

Devis Mangia are probleme și în România. Mama lui Răzvan Popa, un fotbalist care a lucrat la Universitatea Craiova cu antrenorul italian, susține că băiatul său ar fi primit mai multe propuneri indecente. Fundașul era chemat la discuții între patru ochi cu antrenorul și i se făceau avanuri.

„L-a întrebat mai întâi despre activitatea lui sexuală, apoi a început să-i facă avansuri directe. Asta în timp ce se masturba în fața copilului meu”, a povestit Alexandra Popa (VEZI AICI CE ACUZE A LANSAT MAMA LUI RĂZVAN POPA).

„Nu mă intersează pe mine ce face Mangia. Mangia și-a dat demisia”, a fost reacția lui Sorin Cîrțu, la gsp.ro., președintele la clubul Universitatea Craiova.