Devis Mangia, prima reacție după ce presa a scris că a fost suspendat pentru că ar fi făcut avansuri unui jucător. „Este de datoria mea să clarific”

Devis Mangia, prima reacție după ce presa a scris că a fost suspendat pentru că ar fi făcut avansuri unui jucător. „Este de datoria mea să clarific”

Fostul antrenor al formației CS Universitatea Craiovei a ripostat după ce a fost acuzat, în presa malteză, de „comportament sexual inadecvat”. Selecționerul naționalei Maltei a precizat că nu acesta a fost motivul care a dus la suspendarea lui, cu o zi înaintea partidei amicale cu Israel. Italianul și-a angajat un avocat și vrea să-i dea în judecată pe cei care l-au „defăimat”.

Devis Mangia se apără în scandalul în care este acuzat de „comportament sexual inadecvat”

Devis Mangia încearcă să se apere după scandalul din ultimele zile. „Times of Malta” a scris că selecționerul naționalei a fost suspendat după ce a făcut avansuri unui jucător. Incidentul ar fi avut loc duminică în cantonamentul reprezentativei malteze, dar nu s-au oferit prea multe informații și nici nu a fost dezvăluită identitatea fotbalistului care ar fi fost implicat în acest scandal. Un lucru este cert! Antrenorul a fost suspendat de federația malteză.

Acuzat de „comportament sexual inadecvat”, fostul antrenor din Liga 1 a ripostat. Susține cu tărie că aceste informații sunt false și a făcut primele declarații prin intermediul unui comunicat.

„În legătură cu știrile apărute în presa națională, e datoria mea să clarific că nu am avut niciodată, nici acum, nici în trecut, un comportament care să lezeze demnitatea personală sau sexuală a oricui, cu atât mai puțin a unui jucător sau membru al Federației.

Este o știre nefondată și falsă care dăunează grav demnității mele personale și reputației mele profesionale. Spre deosebire de ce a transmis mass-media, Federația nici măcar nu a contestat comportamentul meu”, a transmis Mangia prin intermediul unui comunicat. Antrenorul și-a angajat un avocat și amenință că îi va da în judecată pe cei care îl defăimează.

Contractul lui Mangia cu Federația de Fotbal din Malta a fost semnat în decembrie 2019 și ar fi trebuit să se încheie în iarna anului viitor, dar situația sa este sub semnul incertitudinii în acest moment. Federația a anunțat o anchetă, dar nu a precizat care este obiectul acestei investigații.

Fără Devis Mangia pe bancă, naționala Maltei a câștigat cu 2-1 duelul amical cu Israel. Jucătorii i-au dedicat succesul tehnicianului italian.