Gigi Becali a dat marea lovitură. A câștigat acum 1 milion de euro de la ANAF. Ce s-a întâmplat, de fapt

Gigi Becali a dat marea lovitură. A câștigat acum 1 milion de euro de la ANAF. Ce s-a întâmplat, de fapt
Gigi Becali a invis ANAF-ul

Gigi Becali a dat marea lovitură după ce a câștigat 1 milion de euro de la ANAF. În plină pandemie de COVID-19, Gigi Becali s-a îmbogățit și mai tare. Latifundiarul din Pipera a câștigat procesul cu ANAF-ul, în urma căruia a obținut mai bine de un milion de euro. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii inedite.

Gigi Becali a învins ANAF-ul. Instituția, obligată să îi restituie peste un milion de euro

Gigi Becali a câștigat un proces cu ANAF, astfel că omul de afaceri s-a îmbogățit cu 1 milion de euro în plină pandemie de coronavirus, scrie cancan.ro. Latifundiarul din Pipera se lupă cu ANAF în intstanță de 11 ani pentru acești bani. Chiar dacă nu a recuperat cât spera, Gigi Becali se declară mulțumit.

Instanța i-a dat dreptate lui Gigi Becali, iar acum ar trebui să-i intre în cont circa cinci milioane de lei, ceea ce înseamnă puțin peste un milion de euro.

Gigi Becali s-a imbogatit cu un milion de euro
Gigi Becali s-a imbogatit cu un milion de euro

Gigi Becali nu intentează procese aiurea

Am câștigat după 11 ani procesul cu ANAF. Ne-am tot luptat în instanță, era normal, sunt banii mei. Am luat 5 milioane de lei. În sfârșit, s-a făcut dreptate. Ar fi trebuit să încasez mai mult, dar asta e decizia judecătorilor.

E o vorbă… Mai bine iau, în loc să dau. S-a dovedit încă o dată că am dreptate, eu nu deschid procese dacă știu că nu am nicio șansă să le câștig”, le-a spus Gigi Becali apropiaților.

Gigi Becali a dat în judecată pe finul Florentin Pandele și primăria Voluntari

În plus, Gigi Becali s-ar putea îmbogăți cu încă 200000 de euro cât de curând, după ce un teren de-al lui din Voluntari a fost expropiat în interesul comunității. Terenul a fost expropriat de mai mulți ani, iar patronul FCSB nu și-a primit banii, astfel că a decis să dea în judecată primăria Voluntari, al cărei primar este nimeni altul decât finul său, Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

Astfel, patronul FCSB a fost anunțat, de curând, de avocatul său că trebuie să introducă urgent o acțiune în instanță pentru că, în caz contrar, datoria de 200.0000 de euro pe care Primăria Voluntari o are față de el se va prescrie în aproximativ trei luni.

Dacă nu intenta proces, Gigi Becali pierdea 200000 de euro

Și, astfel, va ajunge să piardă banii. După cum era de așteptat, Gigi Becali nu a stat deloc pasiv și și-a împuternicit imediat avocatul să deschidă procesul de recuperare a sumei uriașe de bani. Dosarul de recuperare a sumei este, deja, pe rol la Tribunalul București.

Primul termen nu a fost, încă, stabilit. Însă este sigur că Unitatea Administrativ Teritorială a oraşului Voluntari, mai exact partea pârâtă, este acum bună de plată. Gigi Becali și soția lui, Luminița, au fost nașii de cununie al cuplului Florentin Pandele și Gabriela Firea, în urmă cu mai mulți ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI