Gigi Becali a abandonat FCSB. Ce se întâmplă în aceste momente cu el. Unde s-a dus, de fapt

Gigi Becali a abandonat FCSB. Ce se întâmplă în aceste momente cu el. Unde s-a dus, de fapt
Gigi Becali vrea să se retragă la o mănăstire din Vâlcea

FCSB este pe primul loc în Liga 1, performanţă pe care clubul lui Gigi Becali nu o mai bifase de foarte mult timp. Echipa pregătită de Toni Petrea are o serie de cinci victorii consecutive, care au făcut deja uitat startul ratat de sezon. Inclusiv ratarea calificării în grupele Europa League, după o eliminare în turul 3 preliminar. Momentele bune pe care le traversează FCSB nu par să îl intereseze prea mult pe Gigi Becali. Patronul ilfovenilor nu a mai trecut pe la echipă în ultimele şase luni, anunţă Impact.ro.

„Vorbiți voi, tată, că sunteți tineri, duceți voi războaie… Eu m-am retras, vreau să stau liniștit acum, să mă bucur de nepoata mea, să petrec cu familia. Nici măcar televizor nu mai am în cameră, ies afară, mai deschid la un meci și cum se termină, îl opresc imediat”, a mărturisit Becali în urmă cu câteva luni.

Gigi Becali şi-a restrâns considerabil apariţiile la TV, iar acum plănuieşte să se retragă la o mănăstire din Vâlcea

Gigi Becali a anunţat cu ceva timp în urmă că nu va mai apărea la televizor, promisiune care părea de necrezut. Despre patronul FCSB ştia că este absolut dependent de apariţiile TV. Totuşi, chiar dacă nu s-a ţinut pe deplin, Becali a limitat serios numărul de intervenţii la diferite emisiuni. Iar când totuşi a făcut-o, a ales să nu vorbească despre FCSB. Singura apariţie legată de sport a fost în legătură cu situaţia lui Mirel Rădoi la echipa naţională.

Gigi Becali este cunoscut pentru actele caritabile
Gigi Becali asalatat la Palatul din Piața Victoriei de oameni săraci

Dacă tot s-a săturat să rotească antrenorii pe banca FCSB, Becali a zis să treacă la un alt nivel. Şi să decidă antrenorii şi convocaţii la echipa naţională. Miliardarul a cerut demisia lui Mirel Rădoi şi l-a propus pe Gheorghe Hagi la naţională. Era nemulţumit că Rădoi nu a convocat jucători de la FCSB pentru barajul cu Islanda. Într-o altă intervenţie, Gigi Becali s-a mai apucat să facă nişte donaţii. La nivel declarativ, desigur. A anunţat că va aduce vaccinul anti-Covid în România şi îl va oferi populaţiei.

Cert este că dezinteresul lui Becali pentru FCSB a ajutat foarte mult echipa. Jucătorii au prins mai mult curaj, mai ales că nu mai sunt mereu criticaţi la televizor. Iar Toni Petrea, chiar dacă nu este un antrenor cu un CV notabil, îşi poate face meseria. Deşi pare greu de crezut că Becali nu mai trimite măcar câte un sms. FCSB nu a mai luat titlul din sezonul 2014-2015, când Costel Gâlcă a scăpat şi el de indicaţiile lui Becali, care era în închisoare.

Dar planurile lui Gigi Becali sunt chiar mai şocante, conform surselor Playtech.ro. Becali vrea să se retragă definitiv din viaţa publică şi chiar să îşi petreacă restul vieţii la o mănăstire din judeţul Vâlcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI