Gigi Becali a dat afară, după doar 4 meciuri, un jucător adus în această vară la FCSB. „Distruge echipa! La revedere, tată”

Gigi Becali a dat afară, după doar 4 meciuri, un jucător adus în această vară la FCSB. „Distruge echipa! La revedere, tată”

Gigi Becali i-a promis lui Nicolae Dică, în momentul în care au semnat contractul, că nu se bagă la echipă, dar a dat afară un jucător cu doar o zi înaintea meciul cu Viking FK. Patronul a anunțat că i-a reziliat contractul lui Rachid Bouhenna, jucătorul adus în vară la FCSB după despărțirea de CFR Cluj.

Gigi Becali l-a dat afară pe fundașul Rachid Bouhenna

Gigi Becali a luat o nouă decizie radicală. L-a lăsat pe Nicolae Dică fără un fundaș central cu doar câteva ore înaintea partidei tur cu Viking FK, din play-off-ul Europa Conference League. Lui Rachid Bouhenna i-a fost fatal meciul cu Chindia Târgoviște, câștigat cu emoții de gazde cu 3-2.

Fundașul algerian a fost titular, dar a greșit la un gol și a fost înlocuit în minutul 68 de Dawa. Acum trebuie să-și caute de lucru. Jucătorul venise acum două luni, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de CFR Cluj.

„Bouhenna nu mai vede iarba în viața lui, adică iarba FCSB-ului! Cu Chindia nu a fost un meci dificil. Meciul a fost încurcat de un jucător, de Bouhenna. L-a lăsat pe ăla (n.r. Doru Popadiuc) să ia mingea: «Ia, bă, mingea, că mie nu îmi place!».

Bouhenna a greșit și cu Rapidul. Am zis că nu mai critic jucătorii, dar îi zic că mai bine să plece decât să stea aici. La revedere, tată, i-am dat bani, îi mai dau niște bani și gata.

Un jucător mai greșește, dar când distruge echipa așa, păi cade echipa definitiv! La revedere, tată! La FCSB cumpără lumea bilete. Aici nu are voie să ajungă adversarul în 16 metri. Mingea la mine și goluri!”, a declarat Becali, la Pro Arena.

„Începem să căutăm fundaș central, da. Bouhenna este accidentat acum, după meciul cu Chindia. A avut probleme și înainte și am decis împreună cu patronul și cu MM să căutăm alt fundaș central.

Îmi doresc ca jucătorii să fie pregătiți, indiferent de competiție și de cât joacă. Nu vreau jucători care să facă mofturi la antrenament sau la jocuri, când intră sau când schimbați. Pentru mine sunt foarte importanți jucătorii de pe bancă”, a declarat și Nicolae Dică.

Patronul i-a promis noi transferuri lui Nicolae Dică. Antrenorul lui FCSB mai are doar doi fundași centrali „de meserie” în lot: Joonas Tamm și Joyskim Dawa. Gigi Becali joacă destul de riscant. Iulia Cristea și Ovidiu Popescu, cei doi care ar fi putut să joace pe postul de fundaș central, au accidentări grave și vor lipsi mult timp de pe gazon.