Gigi Becali, ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător. Cine i-a făcut-o și ce a răspuns patronul FCSB

Gigi Becali, ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător. Cine i-a făcut-o și ce a răspuns patronul FCSB
Gigi Becali a primit o ofertă de 6 milioane de euro pentru unul dintre jucătorii de la FCSB

Gigi Becali, ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător. FCSB se află înaintea dublei decisive cu Viking pentru calificarea în grupele Conference League. Meciul tur are loc joi, 18 august, pe Arena Națională, începând de la ora 21.30. Între timp, Gigi Becali a primit o ofertă substanțială pentru unul dintre fotbaliștii de bază ai vicecampioanei, dar a dat un răspuns pe măsură.

Gigi Becali, ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător

Gigi Becali, ofertă de 6 milioane de euro pentru un jucător. FCSB se află în fața unei șanse reale de a se califica în grupele Conference League. Vicecampioana va juca turul play-off-ului contra norvegienilor de la Viking Stavanger, joi, pe Arena Națională, de la ora 21.30. Partida va fi transmisă de Pro TV.

Interesul pentru partidă este enorm, conform lui Mihai Stoica, managerul echipei, vânzându-se nu mai puțin de 12,500 de bilete doar într-o oră. Din păcate, UEFA a decis ca ambele peluze să fie închise și a amendat clubul cu 45.000 de euro. Motivul a fost un banner afișat în timpul partidei cu Dunajska Streda ce a fost catalogat de observatorul meciului al forului european drept discriminatoriu

Cine i-a făcut-o și ce a răspuns patronul FCSB

Gigi Becali a primit o ofertă generoasă, între timp, pentru Darius Olaru. Rangers, gruparea lui Ianis Hagi, a fost cea care e dispusă să dea 6 milioane de euro pe extrema de 24 de ani, conform presei britanice. Este fix suma pe care latifundiarul ar dori s-o obțină pe Olaru.

Gigi Becali a anunțat că nu ia în calcul oferta decât după meciul cu Viking, de joi., după prima manșp din play-off-ul Conference League.

„Cine vrea să dea banii ăștia? Rangers? Nu discut acum despre Olaru. Poate să vină azi ofertă și de la Real Madrid, de la Barcelona și să-mi propună orice. Nu discut. Olaru nu este de vânzare acum.  De vineri reluăm discuțiile, să vedem cum vom sta atunci. Dar, deocamdată, nu mai pleacă nimeni, nu mai vine nimeni

Să ajungem noi în grupe și atunci vom discuta altfel. Poate va pleca un jucător, dar sigur voi aduce și întăriri ca să facem față pe toate planurile”, a spus Becali, pentru digisport.ro.

Gigi Becali s-a arătat deranjat de intenția Rapidului de a-i cumpăra pe Florinel Coman. Latifundiarul a fost iritat de suma propusă de giuleșteni pentru cei doi jucători, de 3,5 milioane de euro, dintre carer 2 milioane de euro doar pentru Coman.

„Tot timpul cel mare ia de la cel mai mic. Eu sunt mai mare și iau eu de la Rapid. Eu nu am nicio treabă să dau jucători. Când vând o marfă, nu contează cine o ia. Trebuie să aibă bani. Dacă îl vrea pe Coman, trebuie să aibă 5 milioane, dacă îl vrea pe Olaru, trebuie să dea 6 milioane. Dacă vrei să faci ofertă, fă!

Dar 3,5 milioane de euro e batjocură. Cred că ei că merge cu batjocura”, a răbufnit Becali la Pro Arena.

Urmăriți Playtech.ro și pe