Gigi Becali a făcut anunțul așteptat de toți fanii FCSB. Totul e stabilit deja

Gigi Becali a vorbit despre transferul lui Constantin Budescu, chiar dacă jucătorul este momentan la Damac, în Arabia Saudită. Patronul FCSB este convins că fostul său jucător va veni să joace la echipa pe care o conduce, după ce îi va expira contractul cu cei de la Damac, în luna iunie.

Gigi Becali, convins că Budescu vine la FCSB

Latifundiarul din Pipera a declarat că nu a mai vorbit cu Budescu. Ultima lor discuție a fost cea în care Becali i-a spus jucătorului că îl așteaptă la FCSB, din vară.

”Cu Budescu nu am mai vorbit. Am discutat atunci și am stabilit că îl aștept la noi de la vară. El mi-a zis că o să vină. I-am zis să se ducă să facă bani pe la arabi, iar apoi să vină. Sunt convins că o să fie la noi, pentru că Budescu vrea să joace din nou aici”, a spus el. 

Gigi Becali a declarat că este convins de victoria în meciul cu Gaz Metan. Întrebat fiind despre transferul lui Arlauskis la CFR Cluj, patronul FCSB a declarat:

”Nici nu mă gândesc că nu vom câștiga cu Gaz Metan. Ce întrebare este asta? Păi, dacă nu vom învinge această echipă, atunci ce pretenții să mai avem la titlu? Nu trebuie să ne mai încurcăm de echipele mici. Știu că am mai pierdut puncte cu astfel de formații, dar nu o vom mai face”, a spus patronul FCSB, potrivit Spotmedia.ro.

Trebuie să mergem foarte bine, iar eu abia aștept meciul cu CFR Cluj. Nu mă interesează ce face Edi Iordănescu și nici nu mă interesează că o să fie suspendat, cum nu mă interesează nici că a venit Arlauskis la CFR. E Superman, tată, și nu știu eu? Vlad e cel mai bun portar din Liga 1 și am mare bază în el”, mai adăuga omul de afaceri român.

Echipa latifundiarului din Pipera va juca duminica seară cu Gaz Metan Mediaș.

Constantin Budescu a debutat în 2007, în Liga a II-a pentru Petrolul. El a atras atenția unor cluburi mari din Liga I, iar în 2009, el a preluat tricoul cu numărul 10 de la Laurențiu Marinescu, în cadrul echipei Unirea Urziceni.

În 2011, Budescu a fost transferat la Astra Ploiești, care s-a transformat mai apoi în Astra Giurgiu. Doi ani mai târziu, el a fost convocat la echipa naționalei de către Victor Pițurcă, pentru amicalul România-Spania.

Constantin Budescu a reușit să joace patru meciuri pentru națională în campania de calificare la UEFA Euro 2016.

În prezent, Constantin Budescu, în vârstă de 32 de ani, este titular la echipa Damac, în Arabia Saudită.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI