Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni. Ce a făcut latifundiarul după ce s-a enervat pe ei FOTO

Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni. Ce a făcut latifundiarul după ce s-a enervat pe ei FOTO
Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni. Ce a făcut latifundiarul după ce s-a enervat pe ei FOTO

Gigi Becali s-a enervat teribil pe zeci de români care s-au înghesuit în fața palatului său de pe Aleea Alexandru din Capitală în dimineața zilei de 9 martie. Ce căutau toți cetățenii să se îmbulzească în fața porților reședinței latifundiarului. Ce a făcut patronul de la FCSB i-a uluit pe trecătorii din fața palatului său.

Palatul lui Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni

Se spune că atunci când „bine faci, bine găsești”, dar în cazul lui Gigi Becali această zicală pare să nu se potrivească întocmai. Încă de la primele ore ale dimineții zilei de miercuri, latifundiarul din Pipera s-a trezit cu zeci de oameni în fața reședinței sale, după ce a anunțat că va da sume de bani femeilor nevoiașe cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor, de 8 martie. Imaginile uluitoare au fost surprinse de către reporterii playsport.ro.

După ce i-a oferit unei femei în scaun cu rotile 500 de lei, Becali nu a mai fost atât de generos cu restul persoanelor care s-au îmbulzit la porțile vilei sale. Cunoscut pentru generozitatea sa nemărginită și credința sa de neclintit, patronul FCSB este una dintre cele mai îndrăgite persoane publice din România. Ocaziile în care Gigi Becali a întins o mână de ajutor persoanelor care realmente aveau nevoie de un sprijin nu au fost puține, acesta fiind motivul principal pentru care latifundiarul din Pipera este atât de popular și îndrăgit de românii de pretutindeni.

De ce s-a răzgândit Gigi Becali și nu le-a mai dat oamenilor niciun ban

La insistențele mamei sale, care este o bună credincioasă, Gigi Becali a chemat zeci de femei și mame cu situații precare din București pentru a le da o mână de ajutor cu ocazia zilei de 8 martie. Încă de la primele ore ale dimineții Gigi Becali era așteptat, în fața casei sale, de către zeci de români, și femei și bărbați, care așteptau ca patronul FCSB să-i omenească, în zi de sărbătoare.

Cu toate acestea, Gigi Becali s-a înfuriat când a văzut cum oamenii s-au îmbulzit, fără să țină cont de regulile bunului simț, numai pentru a se asigura că nu pleacă nimeni cu mâna goală. Acest lucru l-a indignat pe latifundiarul din Pipera care s-a urcat la volanul bolidului său de lux și a plecat, după ce i-a dat 500 de lei unei femei imobilizate într-un cărucior. Românii nu au fost descurajați de gestul milionarului și au decis să-l aștepte pe strada din fața vilei sale până seara târziu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI