Gică Hagi, umilit de un nume greu din fotbal. Ce a putut să spună și despre Ianis

Gică Hagi, umilit de un nume greu din fotbal. Ce a putut să spună și despre Ianis
Declaraţiile lui Gică Hagi, contrazise de un mare fost fotbalist

Declaraţii uimitoare făcute de un nume greu din fotbal despre Gică şi Ianis Hagi. Cum au fost umiliţi cel mai mare fotbalist român şi fiul său?! Controversele au apărut imediat.

Gică Hagi, criticat de Marcel Răducanu

Fost mijlocaş la Steaua, Marcel Răducanu a criticat aspru declaraţiile făcute de Gică Hagi privind eşecurile echipei naţionale de fotbal din ultima perioadă. Mai exact, după ce România a fost învinsă de Islanda cu 1-2 şi Norvegia 0-4, Hagi ar fi spus că nu sportivii ar fi de vină.

”România, în momentul de faţă, are două lucruri în care trebuie să investească. Are mijlocaşi şi atacanţi de top mondial, nu avem linia defensivă, unde trebuie să găsim. Nu zic că nu există, dar trebuie să-i găsim. De la mijloc în sus, putem să dormim liniştiţi, avem resurse de nivel mondial, nu european. La linia de jos trebuie să căutăm”, a precizat acesta.

Aceste declaraţii, însă, sunt contrazise de Marcel Răducanu, desemnat, în 1980, “Fotbalistul Anului”, în România. Iar modul în care acesta îşi prezintă părerea este considerat umilitor faţă de patronul echipei Viitorul.

„Să vedem şi noi cât de tehnici suntem, fiindcă am văzut recent o declaraţie în ţară că, de la mijloc în sus, avem jucători de clasă mondială. Păi, să vedem şi noi clasa asta, că încă nu ne-a arătat-o nimeni! Unde e clasa aia mondială, că asta se arată pe teren! Când dai declaraţii, trebuie să fii mai atent cu cuvintele, că te mai văd oameni şi prin Germania şi tresar toţi la o asemenea enormitate.

Unde sunt la nivel internaţional fotbaliştii lansaţi de Academia lui? În afara lui Răzvan Marin, care a început să joace şi e la un nivel rezonabil, nu-mi mai vine în minte niciun nume care să se impună peste hotare. Aaa, a scos jucători buni la nivel de România, de Bulgaria, de Arabia, asta da! Dar nu pentru ligile puternice, Anglia, Spania, Italia, Franţa, Germania. Asta ne spune realitatea, nu eu!”, a spus Răducanu, conform GSP.ro.

Ce spune Marcel Răducanu despre Ianis Hagi
Ce spune Marcel Răducanu despre Ianis Hagi

Ce spune Răducanu despre Ianis, fiul legendarului fotbalist

Declaraţiile nu s-au încheiat aici. Marcel Răducanu, în vârstă de 66 de ani, a vorbit şi despre Ianis Hagi. Fostul sportiv crede că presiunea pusă pe tânăr este una uriaşă, iar asta nu îi face decât rău fiului lui Gică Hagi.

„Când era în Belgia, am spus că acolo poate fi o rampă de lansare către nivelul superior. Din păcate, nu s-a adeverit. Şi tot din păcate, observ că e mai mult rezervă la ultimele meciuri la Rangers, după ce începuse bine. Sper să-şi revină! Mie chiar îmi place copilul. E inteligent, ştie fotbal, dar, săracul, e pus sub o prea mare presiune continuă din cauza numelui său. Nu cred că s-ar fi confruntat cu probleme similare dacă nu-l chema Hagi”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI