‘Gică Hagi la echipa națională’. Gigi Becali a făcut anunțul momentului

'Gică Hagi la echipa națională'. Gigi Becali a făcut anunțul momentului
Gică Hagi se concentrează în această perioadă pe munca la academia clubului său

Mirel Rădoi are doar cinci meciuri ca selecționer la echipa națională, dar deja se vorbește intens despre demiterea sa. A pierdut trei jocuri în doar șase zile, cu Islanda, Norvegia și Austria, iar criticile vin din toate părțile inclusiv de la nașul său, Gigi Becali. Patronul de la FCSB s-a alăturat corului de contestatari și vrea ca finul său să fie înlocuit cu… nașul său. Becali este convins că Gheorghe Hagi ar avea mai multe șanse ca selecționer, mai ales că el a crescut această generație. L-a inclus pe listă chiar și pe Man, fotbalist crescut de UTA, care nu a jucat niciodată la Viitorul.

Gigi Becali i-a cerut demisia finului său, Mirel Rădoi. Și îl vrea la echipa națională pe nașul Gheorghe Hagi

„Părerea mea e că Gică e cel mai bun antrenor. Acum e generația pe care a crescut-o el: Man, Tănase, Coman, Nedelcu. Când e Gică pe margine, ălora le sfârâie picioarele la echipa națională!”, a declarat Becali pentru Pro TV.

Gigi Becali vrea să facă schimbările și la echipa națională. Îl propune pe nașul său, Gheorghe Hagi, în locul finului Mirel Rădoi

Gigi Becali a fost foarte dur și cu Mirel Rădoi, căruia i-a transmis că ar trebui să își dea demisia din funcția de selecționer. Ba chiar mai mult, l-a și atacat pe finul său, despre care a spus că îl știa demn. Rădoi a dat și el de înțeles că ar fi gata să plece de la națională după ultimele două meciuri din Liga Națiunilor, în luna noiembrie.

„Mirel Rădoi nu e potrivit, dacă a mâncat 3 bătăi. E finul meu și îl iubesc, dar dacă mănânci 3 bătăi? Eu îl știam pe Rădoi demn. De ce te mai agăți? Ai mâncat 3 bătăi, la revedere. Ce să mai faci? Gata!”, a mai spus Becali, în urmă cu două zile.

Gheorghe Hagi a fost și el întrebat de posibilitatea de a prelua naționala și a dat semnalul că ar fi dispus: „Nu sunt persoana pe care să o întrebi! Nu mă angajez singur, nu?”