Gică Hagi, în doliu. Vestea tristă a primit-o în această dimineaţă

Gică Hagi, în doliu. Vestea tristă a primit-o în această dimineaţă
Ce veste dureroasă a primit Gică Hagi

Gheorghe Hagi traversează o perioadă dificilă. Acesta a primit o veste dureroasă. Regele fotbalului românesc este în doliu după ce antenorul Gheorghe Barbu s-a stins la vârsta de 53 de ani, lăsând în spate multă durere în sufletele celor care i-au fost apropiați și l-au apreciat.

Gheorghe Barbu a murit. Veste tristă în lumea fotbalului

Directorul tehnic al echipei Someșul Dej s-a stins din viață. Acesta recunoștea în 2010 că se luptă cu problemele cu inima. Anunțul trist a fost făcut de către echipa de fotbal pe rețelele de socializare. Fanii antrenorului au suferit enorm în momentul în care au aflat că acesta a murit înainte de vreme.

„Cu mare regret, anunțăm trecerea în neființă, mult prea rapidă, a managerului sportiv al echipei noastre, domnul Gică Barbu.
Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!”, au scris cei de la FC Someșul Dej pe Facebook.

Ce mesaj de adio a transmis Farul Constanța pentru Gheorghe Barbu

Gheorghe Barbu a semnat cu echipa Someșul Dej pe data de 13 septembrie 2021, iar în cariera lui de antrenor, acesta a avut colaborări cu Universitatea Cluj și CFR Cluj, potrivit Playsport. Acesta a jucat la Universitatea Craiova, dar și la Farul Constanța. În anul 2000, el își încheia cariera de fotbalist.

„Farul Constanța regretă trecerea în neființă a fostului jucător al echipei, Gheorghe Barbu!

Născut la Moreni (20.07.1968), Gheorghe Barbu a evoluat pentru pentru Farul în perioada 1993-1997 și apoi în sezonul 1999-2000, reușind să înscrie 24 de goluri în 153 de partide pentru echipa noastră!

Și-a încheiat cariera de jucător în tricoul alb-albastru în anul 2000, într-un meci cu FC Onești. Sincere condoleanțe familiei!”, au scris cei de la Farul Constanța, pe Facebook.

Gică Hagi l-a vrut pe Gheorghe Barbu la academia sa

Gigă Hagi și-a dorit ca Gheorghe Barbu să vină la academia sa. Acesta i-a făcut o ofertă tentantă din punct de vedere financiar antrenorului. Regretatul directorul tehnic al echipei Someșul Dej dezvăluia în 2010 ce i-a propus Regele fotbalului românesc.

„Au fost discuții și cu cei de la Constanța, dar nu e vorba de Farul. De la Academia lui Gheorghe Hagi am primit o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar. Au fost discuții concrete, dar nu este finalizat nimic. De plecat de la Deva, aș fi putut pleca demult.

Cei de la Internațional Curtea de Argeș m-au vrut acum doi ani, dar am ales să continui la Mureșul și nu regret. Aici am fost lăsat să muncesc și am învățat multe ca antrenor de fotbal.”, povestea Gheorghe Barbu în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI