Gianluca Vacchi, pentru a doua oară tată. Cum arată iubita, mai mică cu 27 de ani, a excentricului miliardar. Foto

Gianluca Vacchi, milionarul italian care a devenit celebru în întreaga lume datorită stilului său excentric și nonconformist, este în culmea fericirii. Iubita sa, mai mică cu 27 de ani, i-a dat bărbatului cea mai frumoasă veste: este însărcinată și îi va dărui un băiețel. Reacția sa și poze cu superba brunetă, în acest articol.

Gianluca Vacchi, tatic de băiat la 52 de ani

Playboy-ul italian Gianluca Vacchi va deveni, la vârsta de 52 de ani, tată pentru a doua oară. Bărbatul are o relație de trei ani cu Sharon Fonseca, o jurnalistă de 25 de ani de origine venezueleană, model și actriță, care, însă, a devenit cunoscută datorită asocierii cu milionarul.

Cei doi vor deveni părinți de băiețel. Vacchi a făcut marele anunț chiar pe Instagram, unde a postat o poză în care stă în genunchi în fața iubitei cu burtica de gravidă la vedere. În spațiul public se vehicula deja de ceva vreme că modelul din Venezuela și partenerul ei așteaptă un copil.

„Mulțumesc foarte mult pentru dragostea pe care ne-ai dăruit-o. Mulțumim pentru acest minunat cadou“, apare în descrierea fotografiei, care a strâns peste 1,3 milioane de aprecieri într-un timp record.

Admiratorii le-au transmis toate gândurile bune, și că așteaptă cu nerăbdare să-l cunoască pe noul membru al familiei.

Milionarul italian mai are o fată, Ginevra Mavilla, dintr-o relație anterioară, care are aproape 18 ani.

Milionarul italian face senzație în mediul online

Gianluca Vacchi le-a dat vestea cea mare fanilor chiar cu prilejul zilei de naștere a mamei lui, notând câteva gânduri emoționante pe rețelele sociale.

Gianluca Vacchi va deveni tata de băiat la 52 de ani
Gianluca Vacchi va deveni tata de băiat la 52 de ani

„Astăzi este ziua mamei și, bineînțeles, primul meu gând a mers către mama mea. Dar, trebuie să spun, m-am gândit la o potențială mamă pentru copilul meu. Și această femeie are calitățile lui Sharon. Sunt foare mândru și fericit că eu și Sharon vom și părinți și că Sharon este femeia pe care mi-am dorit-o mereu ca să fie mama copilului meu“, a mai notat bărbatul pe Instagram.

Într-un interviu pentru Business Insider, Gianluca Vacchi a declarat că s-a retras din viața profesională acum 7 ani, iar datorită dansurilor sale și a stilului său caracteristic, opulent, acesta a devenit faimos și pe Instagram, acolo unde fiecare postare a sa valorează 17.000 de dolari.

„La 45 de ani am realizat că lumea nu mai are să îmi ofere nimic. Nu mai sunt interesat să câştig bani deloc, acum sunt interesat de lucrurile care mă fac curios“, mărturisea celebrul italian.

Averea lui Gianluca Vacchi este estimată la aproximativ 350 milioane de lire.