Boris Johnson a devenit tată. Premierul Marii Britanii, în culmea fericirii după ce s-a vindecat de noul virus

Premierul Marii Britanii are doar motive de bucurie în ultima vreme. După ce s-a vindecat de noul coronavirus, Boris Johnson a mai primit o veste mare. Logodnica sa, Carrie Symonds, a născut astăzi un băieţel. Acesta este primul copil al cuplului. Mai multe detalii, în cele ce urmează.

Boris Johnson a devenit tată din nou

Premierul britanic, Boris Johnson, și logodnica sa au anunțat astăzi venirea pe lume a primului lor copil, la scurt timp după ce proaspătul tătic s-a vindecat de temutul virus, și la două zile după ce acesta şi-a reluat sarcinile de premier. Logodnica sa a avut şi ea simptome de infecție cu COVID-19, deşi nu a fost testată.

Oficialul britanic a transmis că micuțul este perfect sănătos și atât mama, cât și bebelușul „se simt foarte bine“, conform BBC.

„Prim-ministrul și doamna Symonds sunt încântați să anunțe nașterea unui băiețel sănătos, la un spital din Londra, în această dimineață. (…) Premierul și doamna Symonds ar dori să mulțumească echipei fantastice a maternității NHS“, a declarat purtătoarea de cuvânt a lui Boris Johnson.

Dat fiind că s-a vindecat de curând, premierul britanic a putut sta alături de soția lui pe tot parcursul nașterii, conform purtătorul de cuvânt al cuplului.

Este primul copil pentru logodnica lui, cu 22 de ani mai tânără

Pentru Carrie acesta este primul copil, în timp ce bărbatul mai are sașe sau șapte copii din căsniciile anterioare, refuzând mereu să le spună exact numărul. Băiețelul este al treilea copil al unui premier britanic născut în timpul mandatului, în ultimul secol.

Boris Johnson și logodnica sa, Carrie Symonds, au devenit părinți de băiat
Boris Johnson și logodnica sa, Carrie Symonds, au devenit părinți de băiat

Boris Johnson (55 de ani), și Carry Symonds (32 de ani) s-au logodit toamna trecută, iar în luna martie anunțau că așteaptă un copil. După dezvăluirea relaţiei sale cu actuala parteneră de viață, în septembrie 2018, premierul britanic s-a separat şi a divorţat de Marina Wheeler.

Urmăriți Playtech.ro și pe