Giani Kiriță nu a mai vorbit cu fiica lui 1 an. Cu ce a putut să îi greșească ea, de fapt: ”S-a ales praful”

Giani Kiriță nu a mai vorbit cu fiica lui 1 an. Cu ce a putut să îi greșească ea, de fapt: ”S-a ales praful”
Giani Kiriță nu a mai vorbit cu fiica lui timp de 1 an

În prezent, Giani Kiriță și fiica Roxana au o relație extrem de apropiată. Drept dovadă a stat atitudinea ei când fostul fotbalist concura la ”Exatlon”, iar ea se certa cu toți cei care îndrăzneau să spună vreun cuvânt greșit la adresa părintelui său. În ciuda acestui fapt, există și situații când cei doi se ceartă groaznic, ba chiar nu își vorbesc. Ultimul astfel de incident a fost după ce tânăra și-a terminat studiile preuniversitare, nu și-a ascultat tatăl și a plecat în Londra cu iubitul pentru a deveni make-up artist. Astăzi, în cadrul show-ului ”Vorbește lumea”, el a revenit pe acest subiect, afirmând că, dacă își face loc ranchiuna, se poate menține chiar și un an.

Giani Kiriță nu a vorbit cu fiica lui un an

Giani Kiriță a fost prezent în această dimineață la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, unde a comentat diferite subiecte apărute în presa mondenă care l-au avut protagonist. Întrebat despre o știre care îl arăta certat cu fiica lui, dinamovistul a recunoscut că este adevărată și a continuat cu detalii.

Disputa dintre el și fiică a avut loc după ce ea a terminat liceul și nu a dorit să-și continue studiile, ci să plece în Londra cu partenerul, pentru a-și începe cariera în machiaj. Atunci, cei doi nu au mai vorbit timp de un an. Între timp, supărarea s-a domolit și, deși se contrează des, acum se au aproape, iar de la acel moment încoace nu a mai existat vreo ceartă care să îi țină departe unul de altul atâta vreme.

„A câștigat experiență, s-a dat cu capul de sus” 

„N-am vorbit cu fiica mea un an de zile. De la ce? După ce a terminat liceul i-am zis să facă facultate, dar ea a vrut să facă curs de make-up. I-am zis că facultatea o ajută și după, sau între timp, face și ce vrea ea. Nu m-a ascultat, a făcut cum a vrut ea și a plecat cu iubitul ei în Londra. S-a ales praful. A fost mult.

A durat cam mult, a pierdut niște timp din viață. În schimb, a câștigat experiență, s-a dat cu capul de sus.  Acum suntem bine. Ea mă înțelege, știe că sunt nebun, că îmi place viața. Nici despre iubite nu mi-a zis nimic, că știe că îmi fac fentele și după îmi revin”, a declarat fostul sportiv la Pro TV. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI