Ce a pățit Giani Kiriță la Exatlon de la Kanal D: ‘I-am zis că îi dau 100 de euro’

Ce a pățit Giani Kiriță la Exatlon de la Kanal D: ‘I-am zis că îi dau 100 de euro’
Ce a patit Giani Kirita la Exatlon de la Kanal D

Exatlon a fost unul dintre cele mai urmărite show-uri de supraviețuire din România. Faimosul Giani Kiriță a dezvăluit care au fost cele mai dificile momente din cadrul competiției din Republica Dominicană. Ce mâncau și cum dormeau concurenții.

Ce a pățit Giani Kiriță la Exatlon de la Kanal D

Giani Kiriță a vorbit, recent, despre experiența sa din primul sezon Exatlon de la Kanal D. Faimosul fotbalist a făcut dezvăluiri din spatele camerelor de filmare ale competiției care a devenit, ulterior, Survivor România. Fosta glorie de la Dinamo a spus că cele patru luni pe care le-a petrecut în Republica Dominicană au reprezentat cea mai mare provocare a vieții sale.

Fostul concurent a vorbit, în exclusivitate la GSP, în cadrul emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” despre condițiile extreme în care concurau Războinicii și Faimoșii.

„Am stat 4 luni în Republica Dominicană. A fost cea mai mare provocare a vieții. Este un show real, un show în care limitele tale sunt împinse la maximum din toate punctele de vedere. Și-atunci fiind și competiția sportivă mi-a venit ca o mănușă. Mi-am creat echipa în jurul meu, eram un fel de căpitan. M-am și certat cu ei, dacă le dădeam vreo palmă trebuia să plătesc 50.000 de euro. Pe teren luai câteva etape de suspendare.

Era multă muncă, stresul foarte mare, lipsa mâncării. A rentat pentru că și noi am făcut un show, în care România era împărțită în două, Războinicii și Faimoșii. Cele mai tari momente au fost când am jucat contra Turciei, Greciei. Iarăși mi-a bătut inima în piept și mi-am dat viața pentru România.

„Am mâncat 13 linguri de orez fiert pe zi, timp de patru luni”

Ce a pățit Giani Kiriță la Exatlon este incredibil. Faimosul a declarat în ce condiții dormeau concurenții și cum a vrut să convingă un reporter să-i dea o ciocolată, poftă pentru care sportivul ar fi scos și 100 de euro din buzunar.

Patru luni am stat într-un șort și într-un tricou. Am dormit pe-o scândură Așa era concursul. Trebuia să-ți împingă limitele și să te ducă la o stare în care să cedezi. Nu aveam mâncare, nu aveam confort, nu aveam nimic. Absolut nimic.

Patru luni de zile telefonul a stat închis într-un rucsac. Am mâncat patru luni 13 linguri de orez fiert pe zi, două felii de ananas și două banane, seara orez, năut sau fasole.

Pe blat nu ne-au dat nimic, nu există. Nu ne dădeau nimic. Eu i-am zis unui reporter că-i dau 100 de euro să-mi aducă o ciocolată mică, că nu mai pot. . A fost regim spartan.”, a declarat Giani Kiriță în exclusivitate la Gazeta Sporturilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI