Gheorghe Turda sare în apărarea Sofiei Vicoveanca, după ieșirea ei nervoasă, la concert: ”Nu te maimuțărești în fața scenei, că nu-i bâlci!” EXCLUSIV

Gheorghe Turda sare în apărarea Sofiei Vicoveanca, după ieșirea ei nervoasă, la concert: ”Nu te maimuțărești în fața scenei, că nu-i bâlci!” EXCLUSIV
Gheorghe Turda sare in apararea Sofiei Vicoveanca, dupa iesirea ei nervoasa, la concert

Sofia Vicoveanca regretă ieșirea nervoasă avută, recent, la spectacolul din Județul Neamț, unde a gonit cu vorbe grele, dureroase, tinerii prinși în horă, lângă scenă. Fostul ei coleg de turnee, Gheorghe Turda, sare însă în apărarea artistei: „Bine le-a făcut Sofia, nu te maimuțărești în fața scenei, că nu-i bâlci!”, ne-a declarat cântărețul de muzică populară, în exclusivitate pentru impact.ro.

Sofia a gonit tinerii prinși în horă: „Măi, nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!”

Spectatorii, prezenți în număr mare, săptămâna trecută, la Festivalului Haiducilor de la Grinţieş, județul Neamț, au amuțit brusc, după ce Sofia a gonit de lângă scenă tinerii prinși în horă:

„Măi, nu vreau să jucaţi în faţa publicului! Hai, afară!”, s-a răstit artista la ei, apoi și-a continuat, vizibil supărată, recitalul.

Momentul cu pricina, care nu-i face deloc onoare, a fost filmat și postat pe Facebook de un participant la evenimentul cu bucluc:

„Priviți această ieșire a doamnei Sofia Vicoveanca, la o serbare câmpenească de folclor, unde tinerii îmbrăcați în costume populare, îndemnați de organizatori să danseze și să întrețină atmosfera, la care au fost chemați, chiar și de melodia ce o interpreta distinsa doamnă, ce suna a chemare de joc.

Incredibilă atitudinea! Țipă și îi alungă dând semne de gelozie de imagine. Rușine, Sofia Vicoveanca, pentru acest gest! Cum să încurajăm frumosul românesc? Așa, ca în acest clip?!”, a scris acesta, pe conturile sociale.

Sofia Vicoveanca și-a cerut scuze: „A fost foarte urât din partea mea, recunosc”

După ce internauții au taxat-o fără milă, Sofia Vicoveanca a dorit să îndrepte cumva lucrurile. Ea susține că regretă atitudinea avută față de publicul din acea zi:

„Îmi cer iertare, a fost un gest urât din partea mea, nu știu… îmi pare rău, dacă pot fi primite aceste scuze. Un gest care a ieșit fără să îmi dau seama, altceva nu pot să spun, a fost foarte urât din partea mea, recunosc. A fost o zi grea, dar nu are nicio importanță.

Dar nu sunt lucruri care să mă scuze de ieșirea mea urâtă, foarte, foarte urâtă. Îmi cer iertare… Dacă pot fi iertată, dacă nu… Dumnezeu va face dreptate.” a declarat Sofia Vicoveanca, zilele trecute, la Antena 3.

Și Gheorghe Turda a pățit-o: „Și la mine au venit niște țărănoi lângă scenă. Am oprit spectacolul!”

Iată însă că unul dintre colegii ei de scenă, Gheorghe Turda sare în apărarea Sofiei Vicoveanca, după dezamăgitorul episod:

„Bine le-a făcut Sofia, nu te maimuțărești în fața scenei, că nu-i bâlci! Doar acolo lumea dansează și țopăie. Eu nu sunt adeptul acestor zbenguieli lângă scenă, atunci când interpretul își varsă of-ul și dragostea pe scenă.

Este prost gândită regia spectacolului. Și la mine, la un spectacol, tot așa, au venit niște țărănoi lângă scenă. Am oprit și i-am trimis în scaun. Solistul trebuie să se concentreze, să fie un act artistic. Sofia Vicoveanca trebuie respectată!”, ne-a spus el.

Gheorghe Turda are amintiri de neuitat cu marea cântăreață, din lungile turnee prin țară, apreciind-o pe Sofia atât ca artist, cât și ca om:

„Este o femeie cu un suflet mare, ți-ar da și bucata ei de pâine, nu trebuie să judecați artiștii, și ei au emoții înainte de spectacole, trebuie să se concentreze la versuri, organizatorii concertelor trebuie să aibă pregătită o regie!”, a mai adăugat Gheorghe Turda, în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI