Gheorghe Turda rupe tăcerea după lupta cu covid-19. De unde crede că l-a luat, de fapt

Gheorghe Turda rupe tăcerea după lupta cu covid-19. De unde crede că l-a luat, de fapt
Gheorghe Turda, despre lupta cu COVID-19. De unde crede că l-a luat

Gheorghe Turda a fost infectat cu noul coronavirus înainte de Crăciun. În ciuda vârstei, interpretul de muzică populară a scăpat cu bine. De unde crede că a luat virusul.

Artistul Gheorghe Turda s-a vindecat de COVID-19, dar nu crede că a avut. Ce acțiune crede că l-a îmbolnăvit

Gheorghe Turda (72 de ani) s-a infectat cu noul coronavirus înainte de Crăciun și a intrat în carantină timp de 14 zile. Abia pe 2 ianuarie a făcut un nou test, care a ieșit negativ, și și-a putut continua activitățile. Interpretul a povestit că a făcut febră, dar nu și-a pierdut gustul și mirosul.

Acesta crede că a răcit când a mers cu o mică delegație la Slănic Prahova, înainte de Crăciun. E de părere că a răcit când a intrat în salina de acolo, unde era aerul tare, astfel că s-a produs necazul. „Nu, n-a fost COVID-19, a fost o răceală. Normal că cine vrea, e pozitiv”, a spus solistul într-un interviu pentru Antena 3.  Deși nu crede în existența virusului, artistul a declarat că va face vaccinul aferent.

„Mi-am revenit. Am stat două săptămâni în casă. Și de Crăciun, și de Anul Nou am fost acasă. Eu cred că am răcit când am mers înainte de Crăciun cu o mică delegație la Slănic Prahova și am intrat și în salină, unde aerul era tare. Am avut o răceală și o răgușeală… dar am făcut și testul pentru Covid și a ieșit pozitiv. Dar numai o singură dată am făcut febră, am avut 38. Nu mi-am pierdut gustul și mirosul, ca alte persoane… Am luat un tratament cu antibiotic timp de 7 zile. Acum sunt bine, mă simt bine”, a declarat cântărețul pentru Click.

Cânta la Revelionul lui Nicu Ceaușescu

„Altădată aveam și 11 cântări, acum cu pandemia, au venit și restricțiile, iar artiștii nu mai pot susține concerte. Pe vremea lui Ceaușescu mergeam de Anul Nou să cântăm pe la întreprinderi, iar 12 noaptea mă prindea la Romexpo la cupolă, unde îi cântam lui Nicu Ceaușescu. Venea la tineret… mergeam cu un autoturism Dacia de pe atunci pe Aleea Expoziției, dar pe gazonul verde… și era scandal că am mers pe gazon. S-a împotmolit mașina, era noroi, într-un an cam cum e vremea acum, fără zăpadă la Noul An. Ne-au recunoscut, că erau speriați că vine «tovarășu Nicu și ne găsește pe gazonul verde»”