Ultima oră. Gheorghe Turda este infectat cu noul coronavirus. Care este starea îndrăgitului intrepret de muzică populară

Ultima oră. Gheorghe Turda este infectat cu noul coronavirus. Care este starea îndrăgitului intrepret de muzică populară
Gheorghe Turda are COVID-19

Îndrăgitul cântăreț de muzică populară, Gheorghe Turda, a anunțat că s-a infectat cu COVID-19. Acesta a aflat vestea șoc de la medici, după sosirea rezultetlor testului pe care l-a efectutat sâmbătă. Familia sa a fost foarte speriată, dar ulterior, frica s-a mai domolit.

De unde s-a infectat cântărețul

Potrivit primelor sale declarații, Gheorghe Turda se simte bine în aceste momente. El bănuiește că a contactat virusul dintr-o excursie făcută la Salina din Prahova. Din nefericire, artistul a trecut prin momente grele în care s-a simțit rău, acuzând forme urâte de răceală, fiind nevoit să se trateze chiar și cu antibiotic.

Acesta a dezvăluit că a răcit și la plămâni, dar cu toate acestea, este recunoscător pentru starea sa actuală de sănătate. El se consideră norocos, dat fiind faptul că nu a avut nevoie de internare în spital și nici nu a făcuy complicații.

„Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine.

Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea. Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane. Şi ginerele meu a avut, dar nu cred că am luat de la el, mai degrabă din excursie.

Am fost la salină în Prahova şi acolo erau puţine grade. Iniţial, fetele mele s-au speriat, dar acum când au văzut că totuşi sunt mult mai bine, s-au mai liniştit”, a Gheorghe Turda pentru Click.ro.

Gheorghe Turda a dat asigurări că este bine și va rămâne în izolare atât cât va fi nevoie: „Acum voi sta în casă timp de 14 zile sau cât va fi nevoie să fiu bine, asta e important”, a dezvăluit acesta.

Povestea tristă din spatele succesului

Deși este unul dintre cei mai iubiți interpreți de muzică populară, Gheorghe Turda trăiește de mai mult de zece ani o dramă imensă. Acesta a rămas văduv, după ce soția sa, în vârstă de 61 de ani, a pierdut lupta cu o boală nemiloasă, leucemia.

Chiar dacă artistul le are alături pe cele două fete, Voichița și Ancuța, artistul nu a trecut peste suferința care i-a schimbat viața.

”În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine.

După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu”, a dezvăluit Gheorghe Turda pentru  revista „Taifasuri”, în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI