01 aug. 2023 | 19:34

Gheorghe Turda intervine în scandalul dintre Angela Rusu și Elena Merișoreanu: „Măruță e de vină, eu i-am dat cu flit” EXCLUSIV

Monden
Gheorghe Turda intervine în scandalul dintre Angela Rusu și Elena Merișoreanu:
Gheorghe Turda ii ia apararea Elenei Merisoreanu in scandalul cu Angela Rusu

Scandalul declanșat, zilele trecute, de solista de muzică populară Angela Rusu, la PRO TV, continuă. Gheorghe Turda susține, în exclusivitate pentru Playtech Știri, că principalul vinovat de tot acest circ este prezentatorul Cătălin Măruță, care, în goana după audiențe, provoacă vedetele.

Gheorghe Turda se implică în scandalul dintre Angela Rusu și Elena Merișoreanu: „Măruță e de vină, eu i-am dat cu flit”

Angela Rusu a făcut afirmații, deloc prietenoase, săptămâna trecută, la PRO TV, la rubrica ”sosuri iuți”, din cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță.

Despre Elena Merișoreanu, ea a menționat că n-are talent, iar pe Laura Lavric a numit-o ”rea, bârfitoare și perversă”. Elena Merișoreanu i-a dat ieri o replică usturătoare, prin intermediul Playtech Știri.

Angela Rusu a jignit-o pe Elena Merisoreanu

Angela Rusu a jignit-o pe Elena Merisoreanu

Elena Merișoreanu, după ce a fost jignită de Angela Rusu

”Angela Rusu face asta ca să iasă și ea din umbră, n-am văzut-o afișată pe nicăieri, la modă sunt acum Georgiana Lobonț și Vlăduța Lupău, în Ardeal, ele rup, acolo, au toate evenimentele. Spectacolele și nunțile se fac după cum au ele liber.

Asta e schimbarea, evoluția, Georgiana și Vlăduța cântă folclor autentic și poartă cu mare sfințenie costumul popular. Să-i dea Dumnezeu sănătate, să fie sănătoasă, dar dacă dai telefon în radio și întrebi ce piese are cred că tragi linie!”, ne spunea Elena Merișoreanu.

Gheorghe Turda sare în apărarea fostei lui iubite, Elena Merișoreanu

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda intervine, în plin scandal, și sare în apărarea fostei lui iubite, din anii tinereții, Elena Merișoreanu, pe care o consideră o adevărată artistă.

”Elena Merișoreanu s-a lansat, deodată cu mine, la Rapsodia, nu poți să spui despre Elena Merișoreanu că nu are talent sau că nu are repertoriu, din moment ce a avut o așa mare carieră.

Dacă n-ar fi avut voce, n-ar fi rezistat în pleiada de artiști, cu Ion Dolănescu, Maria Ciobanu, Irina Loghin, noi am fost colegi vreo 40 de ani. Angela Rusu are un repertoriu pe care nu îl pot comenta, are alte piese, față de Elena Merișoreanu, nu se poate face o paralelă între ele.

Cu Angela m-am întâlnit de 2-3 ori, așa, pasager, n-am avut turnee cu ea. Din cauza un facil succes, solistele ca ea se mai abat de la ținutele scenice, care se impun, scena nu iartă, dar, dacă fac astfel de abateri, să renunțe la costumul popular, este treaba lor!”, a spus Gheorghe Turda pentru Playtech Știri.

Ce acuzații îi aduce Gheorghe Turda lui Cătălin Măruță

Gheorghe Turda îi aduce acuzații lui Cătălin Măruță, care, în goana după audiențe, la PRO TV, provoacă scandaluri de pomină între vedete. Dar, susține artistul, nu doar celebrul prezentator este vinovat, ci și vedetele care îi cad ”în plasă”.

”Știți cine e de vină, în treaba asta? Și Măruță e de vină, că le încaieră, desigur, dar și ele. Nu trebuie să mai accepte acest gen de emisiuni, m-au invitat și mine, nu mă interesează, eu dau cu flit la astfel de provocări.

Nu e normal să ne certăm noi între noi, artiștii, scena e sacră, nu are voie să fie întinată de nimeni. Cătălin Măruță a mai încăierat-o pe Elena Merișoreanu și cu Maria Dragomiroiu.

Părerea mea este că scena este sacră și nu are voie nimeni să-și bată joc de publicul care ne admiră”, a mai adăugat Gheorghe Turda, exclusiv pentru Playtech Știri.

Gheorghe Turda va cânta vineri Imnul României, în ținută de general

Marele nostru solist se pregătește pentru evenimentul de vineri, de la Ploiești, despre care Gheorghe Turda ne-a vorbit cu emoție.

”Vineri voi cânta la Ploiești, unde se dezvelește statuia lui Vlad Țepeș. La ora 10.00 voi cânta Imnul României, varianta de protocol, în ținută de general. Vor fi prezenți la eveniment mulți români, iubitori de patrie și de istorie, așa cum sunt și eu”, ni s-a mai confesat Gheorghe Turda, exclusiv pentru Playtech Știri.

PlaySport
WOW! Ea e “nora” Nadiei Comăneci! Cât de frumoasă e tânăra cu care se iubeşte fiul marii gimnaste a României
Ego.ro
Loredana Groza, apariție ȘOC! GOALĂ la 53 de ani. Imaginile au scăpat pe net, fanii sunt în delir
Stirile PROTV
Tinerii care l-au omorât pe şoferul român de TIR ar fi acționat cu premeditare. Ancheta a mai scos la iveală un caz șocant
EVZ.ro
Premierul slovac Robert Fico a fost împușcat. Starea lui e una „critică”
Digisport.ro
Florin Răducioiu a spus totul. A descoperit cu un detectiv particular că este înșelat! Ce a urmat: ”Le tăia de gelozie”
Adevarul
Cine este Mohamed Amra, supranumit „Musca“, deținutul evadat în ambuscada în care au fost uciși doi polițiști francezi
BZI.ro
Cum se simte marele actor? Monica Pop a dezvăluit care este situația cu Florin Piersic
Spynews.ro
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Sport.ro
FOTO “Mi s-au oferit 200.000 de euro pe lună pentru a deveni escortă de lux”. Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai de succes sportive
Viva.ro
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Impact.ro
Cântăreața din România care a ajuns să cântărească doar 36 KG! Imagini incredibile cu artista piele și os
Stiri din Lume
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Parteneri
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Redactia.ro
O recunoști? A fost cea mai bine vândută artistă din epoca interbelică. A depășit-o chiar și pe Maria Tănase
Click.ro
VIDEO Momentul atacului din Crângași. O cameră de bord i-a înregistrat pe cei doi tineri care loveau un bărbat cu bâte
Digi24
Rusia a descoperit rezerve uriașe de petrol în teritoriile din Antarctica revendicate de Marea Britanie
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Pensiile pe luna iunie. Cine primește banii mai repede
EVZ.ro
Cum a fost surprins Ronald Gavril, iubitul Anamariei Prodan, la întoarcerea în România, de către parteneră. Luptătorul va participa la gala sportivă organizată de impresară
Spynews
Au vrut să-l asasineze pe prim-ministru. Mesajul lui Ciolacu: Sunt profund șocat
Capital.ro
Pensionarii care vor primi 700 de lei în plus. 2,8 milioane de gospodării din România beneficiază de această măsură
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
SIMONA HALEP, RELAȚIE AMOROASĂ SECRETĂ cu un MILIONAR ROMÂN! Bărbatul are deja o CONCUBINĂ și un COPIL
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Jurații de la Chefi la cuțite, detalii din culisele emisiunii, înainte de Marea Finală. Cum a fost competiția pentru Richard Abou Zaki sau Alexandru Sautner
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro