Gheorghe Hagi, în locul lui Mirel Rădoi la echipa naţională! Anunţul a fost făcut la cel mai înalt nivel

Gheorghe Hagi, în locul lui Mirel Rădoi la echipa naţională! Anunţul a fost făcut la cel mai înalt nivel
Gheorghe Hagi ar fi dispus să preia echipa naţională, după o săptămână de coşmar pentru Mirel Rădoi

Naţionala României a pierdut trei meciuri consecutive sub comanda lui Mirel Rădoi, în doar şase zile. Eşecul de miercuri seară, contra Austriei, pare să pună şi mai mare presiune pe selecţioner. „Tricolorii” au ratat pezenţa la Euro 2020 (n.r. – competiţie care şi-a păstrat denumirea în ciuda faptului că a fost mutată în 2021, din cauza pandemiei de coronavirus), şi acum riscă retrogradarea în Liga Naţiunilor. Rămâne de văzut dacă Rădoi va rămâne şi pentru meciurile din noiembrie, cu Norvegia acasă şi Irlanda de Nord în deplasare.

Gheorghe Hagi ar fi dispus să preia echipa naţională, anunţă Ion Crăciunescu. „Regele” şi fiul său l-au atacat pe Mirel Rădoi

Ion Crăciunescu, unul dintre cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc, anunţă că există interes pentru o schimbare uriaşă. Gheorghe Hagi ar fi interesat să revină la cârma echipei naţionale, anunţă omul care a arbitrat o finală de Champions League. Aşteaptă doar un telefon din partea federalilor lui Răzvan Burleanu.

Mirel Rădoi a avut o săptămână de coşmar, cu trei înfrângeri usturătoare

„Haideți să vă spun ce-am auzit pe surse și poate să mă certe Hagi. Dar, din ce am auzit eu, el a vrut să preia naționala României. Numai că el n-a fost chemat niciodată”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport.

Anunţul lui Ion Crăciunescu vine în contextul în care Rădoi a avut recent un schimb de replici dur cu Ianis Hagi. Starul lui Rangers a fost nemulţumit de tactica aleasă de selecţioner, aşa cum a declarat după înfrângerea de la Oslo. Mirel Rădoi nu a ezitat să îi dea replică elevului său şi i-a amintit că a fost cel mai slab pe teren în partida contra Norvegiei. Gheorghe Hagi a intervenit şi el şi i-a reproşat mai multe lucruri selecţionerului. În primul rând lipsa unui plan pe termen lung. „Regele” nu este în cea mai bună relaţie cu oamenii din conducerea federaţiei, rămâne de văzut dacă va fi ofertat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI