Gheorghe Dincă schimbă total ancheta din Cazul Caracal. Neagă că le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza. Ce i-a spus noului avocat

Gheorghe Dincă schimbă total ancheta din Cazul Caracal. Neagă că le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza. Ce i-a spus noului avocat

Gheorghe Dincă răstoarnă acum total ancheta în cazul Caracal. Supranumit ”monstrul din Caracal”, acesta pare a fi speriat de moarte și nu vrea nici în ruptul capului să ajungă la penitenciarul din Craiova. Mai mult decât atât, în timpul audierilor, acesta și-a luat notițe pe un carnet.

Gheorghe Dincă schimbă total ancheta din Cazul Caracal

Conform România TV, Gheorghe Dincă neagă că le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza. ”Acum neagă total că le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza. Nu există probe care să îl incrimeze pentru trafic de carne vie, pentru că sunt doar dovezi care demonstrează că le-a abuzat în scop propriu. A studiat dosarul și a realizat că este vorba despre cuvântul lui contra cuvântului Alexandrei. În fața noului avocat din oficiu a cerut să scape de anumite acuzații din dosar, sperând să fie judecat în arest la domiciliu”.

Potrivit aceleiași surse, mama Luizei a declarat: ”Ultima lui declarație pare veridică, nu cred că a omorât-o pe Luiza. Fetele sunt traficate. Dar procurorii trebuie să demonstreze asta”, a precizat femeia.

Mai mult decât atât, Gheorghe Dincă ar fi spus în fața avocatului: ”Nu le am ucis pe fete, Luiza si Alexandra traiesc!”.

Gheorghe Dincă, discuții cu un coleg de celulă

Trimis în judecată în dosarul Caracal în stare de arest preventiv, Gheorghe Dincă s-ar fi destăinuit în închisoare unui coleg de celulă cu privire la faptele odioase pe care le-a comis. Bărbatul ar fi mărturisit că i-a făcut plăcere să o ucidă pe Alexandra Măceșanu, deși acum neagă total că le-ar fi ucis.

Gheorghe Dincă schimbă total ancheta din Cazul Caracal. Neagă că le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza
Gheorghe Dincă schimbă total ancheta din Cazul Caracal. Neagă că le-ar fi ucis pe Alexandra și Luiza. Ce i-a spus noului avocat

Gheorghe Dincă, dezvăluiri înfiorătoare făcute colegului de celulă

Monstrul din Caracal i-ar fi spus colegului său de celulă că nu a avut idee că fata a apucat să sune la numărul de urgență 112 și să anunțe că a fost răpită. „Dacă-mi arăta aia telefonul cădeam jos”, ar fi spus Dincă în închisoare.

Dincă ar fi fost întrebat și dacă i-a făcut plăcere să o omoare pe Alexandra Măceșanu, iar răspunsul lui ar fi fost: „Păi uite, nu vezi că mi-a plăcut, de-aia sunt aici”. 

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzat de opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI