Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, dezvăluiri înfiorătoare făcute colegului de celulă. I-a făcut plăcere să o ucidă pe Alexandra

Cazul Caracal. Gheorghe Dincă, dezvăluiri înfiorătoare făcute colegului de celulă. I-a făcut plăcere să o ucidă pe Alexandra
Gheorghe Dincă, dezvăluiri înfiorătoare făcute colegului de celulă

Trimis în judecată în dosarul Caracal în stare de arest preventiv, Gheorghe Dincă s-ar fi destăinuit în închisoare unui coleg de celulă cu privire la faptele odioase pe care le-a comis. Bărbatul ar fi mărturisit că i-a făcut plăcere să o ucidă pe Alexandra Măceșanu.

Gheorghe Dincă, dezvăluiri înfiorătoare făcute colegului de celulă

Monstrul Din Caracal i-ar fi spus colegului său de celulă că nu a avut idee că fata a apucat să sune la numărul de urgență 112 și să anunțe că a fost răpită. „Dacă-mi arăta aia telefonul cădeam jos”, ar fi spus Dincă în închisoare.

Dincă ar fi fost întrebat și dacă i-a făcut plăcere să o omoare pe Alexandra Măceșanu, iar răspunsul lui ar fi fost: „Păi uite, nu vezi că mi-a plăcut, de-aia sunt aici.”

Cazul Caracal. Cum și-a plănuit Gheorghe Dincă faptele

Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT, fiind acuzat de opt infracțiuni: trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol și profanare de cadavre.

În rechizitoriul întocmit de procurori este precizat modul în care Gheorghe Dincă a ucis-o pe Alexandra, după ce mai întâi a batjocorit-o.

„Observând că aceasta a reușit să-și desfacă lanțul cu care era legată de pat, să își scoată banda adezivă de la ochi (fără a putea să se elibereze de sfoara groasă de la picioare) și că ținea în mână un telefon vechi găsit în cameră, având o atitudine total schimbată (victima minoră efectuase mai multe apeluri la SNAU 112, de pe telefonul găsit în camera inculpatului), lovindu-se și de refuzul categoric al victimei de a se mai supune tratamentului degradant și violurilor repetate, cu intenție, i-a aplicat acesteia cel puțin o lovitură cu pumnul în zona capului și în timp ce se afla întinsă la pământ, a sugrumat-o cu ambele mâini, cauzându-i astfel decesul”, precizează DIICOT.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI