Gestul minunat făcut de Costi Ioniță pentru Culiță Sterp de la Survivor 2021. Cum a apărut în videoclipul cu Loredana. EXCLUSIV

Gestul minunat făcut de Costi Ioniță pentru Culiță Sterp de la Survivor 2021. Cum a apărut în videoclipul cu Loredana. EXCLUSIV
Costi Ionita, gest minunat pentru Culita Sterp

Cum poţi fi în două locuri simultan? Și cunoscutul solist de muzică de petrecere, Culiţă Sterp, inclus în distribuţia celui mai recent hit al muzicii de gen, “Fericire/Bună dimineaţa”, va fi surprins. Deși se afla la mii de kilometri distanţă, în Republica Dominicană, când a fost realizată producția, iată că autorul piesei, Costi Ioniță, a găsit o soluție inedită, despre care ne-a vorbit, în exclusivitate, Iancu, fratele lui Culiță Sterp.

Gestul minunat făcut de Costi Ioniță pentru Culiță Sterp de la Survivor 2021

Iancu Sterp ne-a dezvăluit cum au fost incluse imaginile cu fratele lui, la montaj:

“Mă veţi crede că nici eu nu am ştiut despre acest lucru?! Darămite fratele meu, care ştie o ţară întreagă că e de aproape cinci luni, în Republica Dominicană, luptând pentru marele premiu al concursului? Însă asta a fost ideea lui Costi Ioniţă. Nu poate exista altcineva, aş spune!”, a declarat Iancu Sterp, pentru Playtech.ro.

Iancu mai susţine că a fost plăcut surprins de ideea lui Costi Ioniţă şi e 100 % convins că şi fratele său nu va avea decât cuvinte de mulţumire:

”Am filmat mai multe videoclipuri împreună, chiar în vara şi toamna trecută, şi el a folosit de acolo imaginile necesare”.

Iancu Sterp mai adaugă faptul că montajul realizat în clipul produs de Alex Ceauşu e atât de bine făcut, încât foarte puţini îşi dau seama că eroul nostru, Culiţă Sterp, nu a fost fizic prezent la filmarea materialului muzical prezentat ulterior publicului pe diverse reţele de socializare.

Culiță Sterp vrea să revină acasă cu marele premiu de la ”Survivor România”, de 250.000 de lei

Pe parcursul videoclipului, chipul lui Culiţă Sterp apare pe ecranul unui mic televizor, purtat în studioul de filmare de Costi Ioniţă. Iancu Sterp pune totul pe seama unui montaj de foarte bună calitate, care permite că publicul să nu realizeze imediat magia din spatele acestei melodii. Culiță se află încă în plină dispută pentru marele premiu al concursului Survivor Romania, ediţia 2021, în valoarea de 250.000 de lei, iar dacă va reuşi să reziste până la marea finală, adică până la jumătatea anului, cel mai probabil, va avea parte de mai multe surprize, la revenirea în ţară.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI