EXCLUSIV Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiţă Sterp, decizie radicală după ultima aventură. A făcut anunțul neașteptat

EXCLUSIV Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiţă Sterp, decizie radicală după ultima aventură. A făcut anunțul neașteptat
Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiţă Sterp, decizie radicală după ultima aventură

Cea mai sexy solistă de muzică de petrecere, Carmen de la Sălciua, a menționat, pentru impact.ro, că se va cuminți, pe plan amoros, și că va fi cu mult mai atentă în alegerea următorului iubit, după un divorțul scandalos și o aventură cu alt bărbat: ”Am învățat unele lecții!”, ne-a spus artista.

Carmen de la Sălciua, fosta soție a lui Culiţă Sterp, decizie radicală după ultima aventură

Carmen de la Sălciua va lua o pauză de la dragoste:

“Orice femeie are nevoie de o perioadă anume în viaţa ei, ca să se vindece. Ei bine, în acea perioadă mă aflu eu acum. Am realizat că am greşit când am sărit dintr-un mariaj care s-a încheiat altfel decât mi-am dorit, într-o aventură, la care, sinceră să fiu, nici acum nu ştiu de ce am decis că trebuie să mă implic. Dar asta sunt, nu mă pot contrazice pe mine însămi şi nici nu pot da timpul înapoi. E vremea să-mi învăţ anumite lecţii de viaţă. Fiindcă e clar că nu mi-am învăţat toate lecţiile de viaţă, iar pauza asta la care am decis să apelez îmi face foarte bine. Privesc lumea cu alţi ochi”, spune senzuala ardeleancă.

Solista Carmen de la Sălciua e ferm convinsă că soarele va străluci din nou pe strada ei.

“Va veni şi vremea în care voi întâlni bărbatul de care într-adevăr am nevoie. Voi întâlni omul pe care-l aştept. Multă lume, parcă din ce în ce mai multă, mă tot chestionează pe tema asta, dar tuturor le spun acelaşi lucru, acum. Şi anume, că nu vreau să mai aud de chinul dragostei în viaţa mea. Am decis să aştept omul potrivit. Chiar dacă asta implică un timp de aşteptare mai mare decât mi-aş fi dorit acum câţiva ani!”, mai precizează îndrăgita artistă.

Ea a apelat, recent, şi o schimbare de look, care-i conferă un aer şi mai sexy:

“Sunt o persoană cameleonică. Am decis să fac o schimbare de look, aşa că mi-am schimbat şi culoarea părului şi frizura. După reacţiile celor din jur, cred că am reuşit să-i surprind pe mulţi în mod plăcut şi asta nu poate decât să mă bucure. Mă împac foarte bine cu noua culoare de păr, ba chiar şi cu ideea de a folosi extensii, deşi părul meu natural e destul de lung”.

E nerăbdătoare să revină pe scenă

Carmen mai spune că a bucurat-o foarte tare şi vestea redeschiderii sălilor de fitness, fiindcă, personal, a dus dorul orelor de antrenament:

“Mi-am amenajat la mine acasă un loc în care am încercat să mă menţin, dar nu e acelaşi lucru ca atunci când mergi la sală. Trebuie să încerc să mă menţin şi orice femeie ştie că asta nu e deloc simplu. Am apelat şi la câteva proceduri de slăbit şi cred că, una peste alta, sunt în grafic”, povesteşte tot ea.

Iar ultima veste bună pe care o aşteaptă pare şi ea foarte aproape:

“Simt că vom relua curând spectacolele. D-abia aştept revederea cu fanii, cu cei cărora le e dor să se mai şi distreze pe lumea asta!”.

Urmăriți Playtech.ro și pe