Gestul inexplicabil al Vioricăi Dăncilă. Ce face în timp ce toată lumea așteaptă să demisioneze

Gestul inexplicabil al Vioricăi Dăncilă. Ce face în timp ce toată lumea așteaptă să demisioneze
Viorica Dăncilă nu mai răspunde la telefon

Social-democrații așteaptă cu sufletul la gură ședința CEx de marți seara, când Viorica Dăncilă urmează să își anunțe demisia din funcția de președinte al partidului. Fostul premier a promis că demisionează, la insistențele colegilor din formațiunea politică, însă nimeni nu o mai poate contacta la telefon.

Viorica Dăncilă nu mai răspunde la telefon

Potrivit informațiilor obținute pe surse de jurnaliștii postului de televiziune Digi 24, Viorica Dăncilă nu mai răspunde la telefon. Asta în timp ce colegii ei de partid așteaptă cu nerăbdare ședința programată în această seară, în cadrul căreia Dăncilă urmează să își anunțe demisia, în urma presiunilor venite din interiorul partidului.

Marți, președintele Klaus Iohannis a declarat că Viorica Dăcnilă l-a sunat a doua zi după alegerile prezidențiale și l-a felicitat pentru victoria obținută. „Da, m-a sunat doamna Dăncilă ieri pe la prânz și am vorbit. M-a felicitat”, a spus șeful statului.

Viorica Dăncilă umilește din nou diaspora

Luni, secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a fost întrebat dacă Viorica Dăncilă l-a sunat pe Klaus Iohannis pentru a-l felicita, iar acesta a oferit un răspuns surprinzător. „Nu aș putea să vă spun acest lucru. Ar trebui să o întrebați pe doamna președinte. Dar având în vedere că e vorba de o doamnă și un domn, poate ar fi trebuit să sune Klaus Iohannis totuși”, a spus Fifor.

Klaus Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale 2019 cu 65,88% din voturile românilor, în timp ce Viorica Dăncilă a fost votată de 34,12% dintre alegători.

Urmăriți Playtech.ro și pe