09 apr. 2024 | 11:43

Gestul făcut de tatăl lui Vlad Pascu la intrarea în sala de judecată. Cei prezenţi au rămas fără cuvinte: „Îi asmuţiţi împotriva mea” VIDEO

News
Gestul făcut de tatăl lui Vlad Pascu la intrarea în sala de judecată. Cei prezenţi au rămas fără cuvinte:
Gestul făcut de tatăl lui Vlad Pascu la intrarea în sala de judecată

Gestul făcut de tatăl lui Vlad Pascu i-a lăsat fără cuvinte pe cei prezenți. Ce a făcut la intrarea în judecată, înainte de procesul în care este judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Declarații năucitoare despre cei doi tineri uciși de fiul lui.

Gestul făcut de tatăl lui Vlad Pascu, înainte de a intra în sala de judecată

Senin, ușor amuzat, cu un zâmbet pe față și telefonul în mână, aparent filmându-i pe jurnaliștii care îi puneau întrebări, tatăl lui Vlad Pascu a făcut primele declarații la intrarea în sala de judecată, înainte de procesul în care este judecat pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Gestul făcut de tatăl șoferului drogat care a omorât doi tineri în stațiunea 2 Mai pare greu de înțeles. Înainte să înceapă să vorbească cu reprezentanții presei, a scos telefonul și părea că îi filma pe reporterii care îi puneau întrebări despre procesul fiului său.

Tatăl lui Vlad Pascu a ținut să se puncteze că fiul său își va primi pedeapsa, dar că victimele nu circulau regulamentar, indicând direcția dată și de avocatul lui Vlad Pascu, care a vorbit despre o culpă comună, în ceea ce privește apărarea pregătită.

Te-ar putea interesa și: Înregistrarea cu Vlad Pascu de care nimeni nu ştia. Ce a putut spune despre victimele de la 2 Mai şi de tatăl lui Sebi: „Nu am cum să îmi dau seama”

„Lăsaţi oamenii ăia în pace, că i-aţi distrus, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea”

După ce a punctat faptul că tinerii spulberați de mașina condusă de fiul lui nu circulau regulamentar, bărbatul a spus că, de fapt, el nu vorbește despre „copiii ăia”, fiind un subiect tabu pentru el, „un lucru solemn”.

Mai mult, a spus că nu vrea să vorbească despre acest subiect pentru a nu mai da „carne de tocat pentru presă” și că, în viziunea lui, presa a fost, de fapt, cea care a distrus familiile îndoliate și i-a asmuțit pe părinții care și-au pierdut o fiică și un fiu împotriva sa.

„Îşi va lua pedeapsa. Eu de copiii ăia nu vreau să vorbesc. Este un lucru tabu pentru mine. Dacă pentru dumneavoastră nu este un lucru tabu, asta este treaba dumneavoastră. Pentru mine, este un lucru solemn acolo.

Sunt nişte copii morţi în nişte condiţii anume, iar eu nu vreau să vorbesc despre aşa ceva şi nu vreau să mai dau carne la tocat pentru presă.

Lăsaţi oamenii ăia în pace, că i-aţi distrus, îi distrugeţi cu sănătatea şi îi asmuţiţi împotriva mea şi au ajuns săracii să ameninţe public. Vă daţi dumneavoastră seama ce aţi făcut?

Dumneavoastră aţi făcut nişte lucruri şi nu i-aţi lăsat să îşi plângă morţii şi să-şi tragă sufletul”, a declarat tatăl lui Vlad Pascu, potrivit Antena 3 CNN.

Te-ar putea interesa și: Cum arată Vlad Pascu, după mai bine de jumătate de an de închisoare. Şoferul drogat e de nerecunoscut. Foto

Gestul făcut de tatăl lui Vlad Pascu la intrarea în sala de judecată. Cei prezenţi au rămas fără cuvinte Îi asmuţiţi împotriva mea

Ce ar fi încercat să facă pentru victime

Acuzațiile continuă, el afirmând că ar fi vrut să ofere sprijin, însă era împiedicat la fiecare pas.

„Dumnezeu să îi ierte. Am încercat de fiecare dată să fac ce trebuia făcut. Nu am putut să fac din cauza faptului că dacă făceam un pas, eram arestat.

Credeţi-mă am avut ambulanţă pregătită pentru cei care erau victime. Am avut medic privat asigurat şi am dovezi în sensul repectiv. Asta a fost să fie. Am ajuns la mediator. Asta este legislaţia şi trebuie să mă conformez. Îmi pare foarte rău cu ceea ce aţi făcut şi vizavi de justiţie”, a mai declarat tatăl lui Vlad Pascu.

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Rețetă de post. Mâncare de prune uscate, un festin culinar
EVZ.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Este obligatoriu până pe 25 iunie. Regulile oficiale au fost anunțate chiar acum
Capital.ro
Românii care nu mai sunt obligați să muncească în tura de noapte. Proiectul a fost adoptat
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro