Gestul făcut de Gigi Becali în faţa unei bănci din Capitală. Trecătorii au crezut că nu văd bine FOTO EXCLUSIV

Gestul făcut de Gigi Becali în faţa unei bănci din Capitală. Trecătorii au crezut că nu văd bine FOTO EXCLUSIV
Gestul facut de Gigi Becali in fata unei banci din Bucuresti

Gigi Becali nu are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre cei mai controversați oameni de afaceri din România. Renumit pentru stilul său excentric, latifundiarul din Pipera a fost văzut făcând un gest incredibil pe străzile din Capitală. Reacția trecătorilor, când au văzut ce a lăsat în urma lui.

Cum a fost surprins Gigi Becali în fața unei bănci din Capitală

Gigi Becali este un cunoscut filantrop, reușind, de-a lungul anilor, să ajute milioane de oameni cu ajutor financiar, construcția unor locuințe, donarea de alimente și ctitorirea unor lăcașe sfinte, pentru binele românilor.

Fiind un antreprenor de real succes, Gigi Becali este mereu pe drumuri, ocupându-se de afacerile sale. Din acest motiv, finanțatorul clubului FCSB a fost surprins, recent, de către fotoreporterii Playtech – Impact, pe străzile din Capitală.

Alături de fostul fotbalist Ionuț Luțu, Becali a pășit în incinta unei sucursale CEC Bank, pentru a retrage o sumă mare de bani. La câteva minute mai târziu, paparazzi l-au surprins pe latifundiar cum scotea un pachet mare de bani din bancă, ajutat de Luțu.

În fața clădirii de pe strada Radu Beller, câteva persoane nevoiașe se strânseseră pentru a-l întâmpina pe Gigi Becali, însă afaceristul nu s-a oprit pentru a sta de vorbă cu ei, urcând repede în mașină, semn că se grăbea foarte tare.

În schimb, latifundiarul din Pipera a făcut un gest inedit. Gigi Becali a coborât geamul bolidului său de lux și a aruncat pe jos câteva bancnote, moment în care oamenii străzii s-au grăbit să ridice banii de pe trotuar, mulțumindu-i finanțatorului FCSB pentru ajutorul acordat.

Ce spune Mitică Dragomir despre averea lui Gigi Becali

Gigi Becali este, fără îndoială, unul dintre cei mai bogați oameni din România. Potrivit unui top realizat de revista Capital în 2021, latifundiarul din Pipera ar avea o avere totală în valoare de 425 de milioane de euro.

Dumitru Dragomir este convins că patronul FCSB ar fi dobândit venituri substanțiale și din terenurile sale, care ar valora peste 1,5 milioane de euro.

„Ăsta este suprastructură. Aș spune că este diavolul, dar se supără pe mine. Convingerea mea e că are peste 1,5 miliarde de euro numai din pământuri. Dacă nu are chiar mai mult.

Eu lucrez aici în Pipera. În jurul meu aici unde lucrez eu, are pământ de peste 1 miliard. Dacă se apucă de construcții face 2-3 miliarde în cinci ani de acum.”, a declarat Dumitru Dragomir, acum ceva vreme.

Urmăriți Playtech.ro și pe