Cum a fost surprinsă sora lui Gigi Becali în Băneasa. Domnica este, cu siguranță, o femeie puternică FOTO EXCLUSIV

Cum a fost surprinsă sora lui Gigi Becali în Băneasa. Domnica este, cu siguranță, o femeie puternică FOTO EXCLUSIV
Cum a fost surprinsa sora lui Gigi Becali in Baneasa. Domnica este, cu siguranta, o femeie puternica

Deși Gigi Becali este obișnuit să fie în centrul atenției, femeile din familia latifundiarului din Pipera au preferat, dintotdeauna, să rămână discrete și să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioși ai presei. Cum a fost surprinsă, Domnica, sora lui Gigi Becali, la cumpărături.

Sora lui Gigi Becali, apariție rară într-un centru comercial din Capitală

Gigi Becali nu mai are nevoie de nicio descriere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și importanți oameni de afaceri din România. Finanțatorul echipei FCSB este obișnuit cu lumina reflectoarelor, în opoziție cu femeile din viața și familia sa.

Puțini știu că latifundiarul din Pipera are o relație specială cu sora lui, Domnica, o femeie elegantă, distinsă și discretă. Deși aparițiile sale în public sunt extrem de rare, sora lui Gigi Becali știe cum să atragă atenția fotoreporterilor, atunci când iese în oraș.

Recent, sora afaceristului a fost surprinsă de către paparazii Playtech Impact la un centru comercial din București, în timp ce-și făcea cumpărăturile.

După ce a părăsit incinta supermarketului, Domnica Becali și-a așezat produsele cumparate cu grija în portbagajul bolidului de lux pe care femeia îl conduce, mașină în valoare de 150.000 de euro.

Domnica s-a căsătorit cu Constantin Geambazi și a cântat mult timp în corul unei biserici, găsindu-și alinarea în credință, precum vestitul ei frate. Femeia a construit, alături de Gigi Becali și răposta lor soră, Dorina, un cimitir dedicat pruncilor care au decedat înainte de a fi creștinați.

„Botezam câte 100 de copii odată!”

Gigi Becali este extrem de apropiat de sora lui, Domnica, cei doi având, în trecut, o relație specială și cu regretata lor soră, Dorina, care s-a stins din viață la numai 44 de ani, acum mult timp.

Cei trei frați s-au ocupat de construirea și amenajarea unui cimitir dedicat copiilor decedați înainte de a fi botezați, numit ‘Grădina îngerilor’. Locul se află în Pipera.

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez.

Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi.”, povestea Gigi Becali pentru România T, acum ceva vreme.

Citește și FCSB, la un pas să piardă doi jucători importanți, Gigi Becali a confirmat. „Să vedem cum stăm în campionat”. Cine este fotbalistul care are ofertă de la clubul susținut de Viktor Orban

Urmăriți Playtech.ro și pe