22 nov. 2022 | 12:24

Cum a fost surprinsă sora lui Gigi Becali în Băneasa. Domnica este, cu siguranță, o femeie puternică FOTO EXCLUSIV

Monden
Cum a fost surprinsă sora lui Gigi Becali în Băneasa. Domnica este, cu siguranță, o femeie puternică FOTO EXCLUSIV
Cum a fost surprinsa sora lui Gigi Becali in Baneasa. Domnica este, cu siguranta, o femeie puternica

Deși Gigi Becali este obișnuit să fie în centrul atenției, femeile din familia latifundiarului din Pipera au preferat, dintotdeauna, să rămână discrete și să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioși ai presei. Cum a fost surprinsă, Domnica, sora lui Gigi Becali, la cumpărături.

Sora lui Gigi Becali, apariție rară într-un centru comercial din Capitală

Gigi Becali nu mai are nevoie de nicio descriere, fiind unul dintre cei mai cunoscuți și importanți oameni de afaceri din România. Finanțatorul echipei FCSB este obișnuit cu lumina reflectoarelor, în opoziție cu femeile din viața și familia sa.

Puțini știu că latifundiarul din Pipera are o relație specială cu sora lui, Domnica, o femeie elegantă, distinsă și discretă. Deși aparițiile sale în public sunt extrem de rare, sora lui Gigi Becali știe cum să atragă atenția fotoreporterilor, atunci când iese în oraș.

Recent, sora afaceristului a fost surprinsă de către paparazii Playtech Impact la un centru comercial din București, în timp ce-și făcea cumpărăturile.

După ce a părăsit incinta supermarketului, Domnica Becali și-a așezat produsele cumparate cu grija în portbagajul bolidului de lux pe care femeia îl conduce, mașină în valoare de 150.000 de euro.

Domnica s-a căsătorit cu Constantin Geambazi și a cântat mult timp în corul unei biserici, găsindu-și alinarea în credință, precum vestitul ei frate. Femeia a construit, alături de Gigi Becali și răposta lor soră, Dorina, un cimitir dedicat pruncilor care au decedat înainte de a fi creștinați.

„Botezam câte 100 de copii odată!”

Gigi Becali este extrem de apropiat de sora lui, Domnica, cei doi având, în trecut, o relație specială și cu regretata lor soră, Dorina, care s-a stins din viață la numai 44 de ani, acum mult timp.

Cei trei frați s-au ocupat de construirea și amenajarea unui cimitir dedicat copiilor decedați înainte de a fi botezați, numit ‘Grădina îngerilor’. Locul se află în Pipera.

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez.

Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi.”, povestea Gigi Becali pentru România T, acum ceva vreme.

Citește și FCSB, la un pas să piardă doi jucători importanți, Gigi Becali a confirmat. „Să vedem cum stăm în campionat”. Cine este fotbalistul care are ofertă de la clubul susținut de Viktor Orban

Parteneri
ULTIMĂ ORĂ: Florin Piersic a ieșit din operație! Care este stare actorului
Redactia.ro
Adevărul din spatele camerelor de la Chefi la cuțite. Un fost concurent a rupt tăcerea și a spus ce nu se vede pe micul ecran: „Nu totul este chiar așa cum se vede la televizor”
Click.ro
Florin Piersic se află în stare gravă, anunță medicii de la Spitalul Foișor. Actorul are septicemie
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Frig în toată România. Nivelul incredibil la care scad temperaturile
EVZ.ro
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
Spynews
Anunţ şoc despre maestrul Florin Piersic:: Stare generală gravă
Capital.ro
Cutremur în România, în această seară, în zona seismică Vrancea
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
CRESC pensiile! Ce CATEGORII de pensionari PRIMESC majorarea
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Știrile Antena Stars. Viorel Lis se confruntă cu noi probleme de sănătate! Oana Lis este disperată: ”Mi-a părut foarte rău” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro