05 iun. 2024 | 13:53

Gestul extrem făcut de Prințul Harry de teama să nu fie părăsit de Meghan Markle. Era îngrozit de acest gând

Monden
Gestul extrem făcut de Prințul Harry de teama să nu fie părăsit de Meghan Markle. Era îngrozit de acest gând
Temerile sale erau îndreptățite, într-o anume măsură

Se pare că relația prințului Harry și Meghan Markle cam scârțâie, și conform surselor, se întâmplă de ceva timp. În acest context au apărut noi informații care vorbesc despre gestul extrem făcut de Prințul Harry de teama să nu fie părăsit de Meghan Markle.

Scârțâie relația dintre Prințul Harry și Meghan Markle?

Deși par a fi extrem de fericiți împreună, și cu doi copii frumoși, în urmă cu 2 ani apăreau primele zvonuri despre cum decurge relația dintre ei. La acel moment, presa britanică vorbea despre temerile lui Harry, care analiza de fapt cursul relației dintre cei doi, de la momentul în care cei doi anunțau oficial relația și până la ceva vreme după căsătorie.

Conform acestor analize, se pare că în viața Prințului Harry exista o reală temere ca nu cumva să fie fie părăsit de Meghan Markle, unii apropiați declarând că era îngrozit de acest gând.

Gestul extrem făcut de Prințul Harry de teama să nu fie părăsit de Meghan Markle. Era îngrozit de acest gând

Primul semnal, așa cum scriau tabloidele britanice, a venit în 2016, după oficializarea relației și scrisoarea publică trimisă de Harry către presă. Era un moment extrem de delicat, când mai toate publicațiile o supuneau pe Meghan Markle unei presiuni mediatice consistente.

Gestul extrem făcut de Prințul Harry, deranjat de presa britanică

La acel moment, extrem de deranjat de comentariile rasiste la adresa iubitei sale Meghan, Harry avea să răspundă în termeni duri tabloidelor, dar așa cum preciza și experta în regalitate Angela Levin, „Pe site-ul regal, au eliminat informația că, în 2016, Harry a trimis această scrisoare”, continuând să declară că, de fapt, „era foarte supărat pentru că a considerat că ar trebui să fie împotriva presei”.

De altfel, în cartea publicată de acesta, „Spare”, avea să recunoască acest episod într-unul din capitolele cărții, relatând atunci că:

„I-am arătat eseul lui Jason (Knauf, fostul secretar de comunicare al Palatului Kensington), a spus că avem nevoie de o corecție de curs imediat.

Fără dezbateri, fără discuții. Într-o zi, aveam un proiect. Puternic, precis, furios, sincer. Nu credeam că va fi sfârșitul, dar poate începutul sfârșitului.”

Ducesa de Sussex supusă titlurilor rasiste

Tot ceea ce avea să apară în presă acelei perioade, mai spune Angela Levin, nu a fost altceva decât o presiună putenică mediatică, iar Prinţul Harry avea să fie deranjat de faptul că Ducesa de Sussex a fost supusă titlurilor rasiste.

Din păcate, moștenirea afro-americană a lui Meghan a devenit un punct central pentru mulți critici, iar Harry a reacționat trimițând acea scrisoare în care a condamnat comentariile intolerante despre iubita sa de atunci.

Iar asta a dus la concluziile ulterioare referitoare la temerile sale, îndreptățite într-o anume măsură. Pe de altă parte, reacția sa de a răspunde, după cum recunoaște chiar el, a dus la certuri cu fratele său William, și tatăl lor, Regele Charles.

„Declarația mea a generat un nou atac din partea familiei mele. Pa și Willy (Regele Charles și Prințul William) au fost furioși.

Mi-au dat o bătaie de cap. Declarația mea i-a făcut să arate rău, au spus amândoi. „De ce naiba? Pentru că ei nu ar fi dat niciodată o declarație pentru prietenele lor, sau pentru soțiile lor atunci când erau hărțuite”, scrie Harry în cartea sa „Spare”.

Gestul extrem făcut de Prințul Harry de teama să nu fie părăsit de Meghan Markle. Era îngrozit de acest gând

Dar, deși aceste zvonuri au fost alimentate și în anii următori, Harry și Meghan Markle pare-se că sunt bine acum, departe de Familia Regală, cu toate că viața lor de până acum nu a fost lipsită de probleme și alte scandaluri mediatice.

Parteneri
Marcel Ciolacu, prima apariție publică alături de soție după mulți ani. Cum arată nevasta premierului
Redactia.ro
Ceaiul care te va ajuta să dormi ca un bebeluș. E preparat din coaja unui fruct regăsit în orice magazin
Click.ro
„UE și-a pierdut mințile. Este un gest sinucigaș”. Moscova despre ajutorul european acordat Ucrainei
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Alexandru Ciucu nu se mai ascunde. Cum e viața lui amoroasă
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Klaus Iohannis este vinovat! Înseamnă ultima TRAGEDIE
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
Răsturnare de situație în ALEGERILE din SUA! ADEVĂRUL despre TRUMP și KAMALA
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro