14 mai 2024 | 12:54

Ce studii are Prințul Harry, fiul cel mic al Regelui Charles. A renunțat la facultate pentru a se înrola în armată

Monden
Ce studii are Prințul Harry, fiul cel mic al Regelui Charles. A renunțat la facultate pentru a se înrola în armată
Ce studii are prințul Harry

Născut pe 15 septembrie 1984, Henry Charles Albert David (Prințul Harry) este fiul cel mic al Regelui Charles al III-lea și al regretatei Diana, Prințesă de Wales. În linia de succesiune la tronul Marii Britanii, nepotul Reginei Elisabeta a II-a se află pe poziția a cincea. Dar ce studii are Prințul Harry. Mulți s-ar fi așteptat să aibă studii universitare, însă a ales armata.

Prințul Harry a fost educat în diferite școli din Marea Britanie

Prințul Harry este, după cum spuneam, al doilea fiu al Prințesei Diana și al Regelui Charles al III-lea al Marii Britanii. Pe lângă educația sa, Harry este cunoscut pentru implicarea în diferite cauze umanitare, dar și pentru serviciul său militar. În articolul curent, vom afla împreună ce studii are Prințul Harry.

Ce studii are prințul Harry

Henry Charles Albert David  a urmat o educație formală în Marea Britanie. A absolvit școala preparatoare Wetherby School din Londra și apoi școala Ludgrove, în Berkshire. Mai târziu, a urmat la Eton College, o școală privată de prestigiu pentru băieți. Aici a studiat geografia, biologia, matematica și istoria artelor la Nivel A. În vara lui 2003, el și-a terminat studiile la Eton, făcându-se remarcat la sport (polo și rugby de amatori).

A servit în Armata Britanică

După absolvirea Eton College, fiul cel mic al monarhului Marii Britanii a făcut o pauză în educație. Spre deosebire de fratele său mai mare, el a evitat să urmeze universitatea și a călcat pe urmele mai multor bărbați din familia regală. Mai precis, Harry s-a înrolat în armată.

A urmat Royal Military Academy Sandhurst și a fost comandant al unei unități de recunoaștere în Armata Britanică. A absolvit în 2006 cu gradele de sublocotenent, după care a activat în diferite unități militare. Ba chiar mai mult de atât, nepotul regretatei Regine Elisabeta a II-a a servit ca militar vreme de 77 de zile în Războiul Afghan, conform informațiilor existente în spațiul public.

Fiul cel mic al Regelui Charles a fost un mare susținător al veteranilor de război

În afara serviciului militar, Prințul Harry s-a implicat în mai multe cauze umanitare și de caritate. Fiul cel mic al Regelui Charles a fost un mare susținător al veteranilor de război și al sănătății mintale. De fapt, el a fost unul dintre fondatorii Invictus Games, un eveniment sportiv internațional pentru militarii răniți sau invalizi.

Pe plan personal, în 2018, Prințul Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle, o actriță americană. Cu doar câteva ore înainte de nuntă, cei doi au devenit Duce și Ducesă de Sussex. Harry și Meghan au un fiu, pe nume Archie, născut în 2019.

În iarna lui 2020, Prințul Harry și soția lui au anunțat că renunță la rolurile lor de membri seniori ai familiei regale. La vremea respectivă, cei doi și-au propus să devină independenți din punct de vedere financiar și să își câștige propriile lor venituri. Controversatul cuplu a continuat să se implice în activități caritabile și au luat parte la diferite proiecte media.

Așadar, iată ca am aflat nu doar ce studii are Prințul Harry, ci și multe alte detalii interesante din viața fiului cel mic al Prințesei Diana.

Citește și: Mărturisirea făcută de Regele Charles în lupta sa cu cancerul. Ce detaliu înduioșător i-a scăpat monarhului

PlaySport
CAZ INCREDIBIL! Fosta iubită fierbinte a vedetei lui Hagi, relație cu portarul naționalei! 'Se făcea că nu vede'
Stiri din Lume
Fotografie RĂVĂȘITOARE de la CAPELĂ! Cum a apărut soțul Ancăi Molnar lângă SICRIU
Stirile PROTV
Reacțiile românilor după ce Babasha a cântat la concertul Coldplay. „Ce am reușit noi să facem ca nație, să huiduim un băiat”
EVZ.ro
Efectul plăților fără numerar. Cum te trezești fără bani pe card
Digisport.ro
După ce a fost ”demascat” de soție în miez de noapte, fotbalistul din SuperLigă s-a afișat cu noua iubită și a dat replica
PRO TV
Managerul lui Connect-R, mesaj dur, după ce Babasha a fost huidut la concertul Coldplay: ”Am fost părtaș la cel mai penibil moment din istoria muzicii românești”
Adevarul
Cine e Babasha și ce spune după momentul de la concertul Coldplay: „Străinii ne apreciază, doar românii nu ne apreciază” VIDEO
BZI.ro
Prețuri halucinante la concertul Coldplay! Cât a plătit un bucureștean pentru două ape, două doze de Cola Zero și popcorn
Spynews.ro
De ce nu e bine să adormi cu aerul condiționat deschis. Ce se poate întâmpla
Sport.ro
FOTO Dezvăluire neașteptată a Ivanei Knoll, înainte de EURO 2024. Fosta Miss Croația și-a dezvăluit vârsta reală
Viva.ro
Ramona Olaru, picanterii din viața intimă: „Nu-mi plac mâinile mici și cârnăciorii. La mine nu se poate sex fără...
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Ego.ro
Poza NERETUȘATĂ care a scăpat pe net cu soția lui Nicușor Dan. Ipostază ȘOC, nu se aștepta nimeni
Parteneri
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Redactia.ro
Prodanca furibundă după circul cu Reghe de la Gruiu! Unde este skijet-ul familiei acum: „Nu am muncit o viață pentru ca el să vândă bunurile copiilor!”
Click.ro
ULTIMA cafea împreună! Ce s-a întâmplat la PRIVEGHIUL Ancăi Molnar: IMAGINE virală pe net
Vocea.biz
Imagini din închisoarea în care intri și nu mai știe nimeni de tine. Încă 2.000 de infractori au fost trimiși în centrul mamut
Digi24
Scandal cu Poliția între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Ce s-a întâmplat de data asta
Unica.ro
Adrian Mutu, poză cu întreaga familie. Fotbalistul și-a strâns toții copiii în Republica dominicană
EVZ.ro
Rugăciuni înainte de examen. Le rostesc copiii și părinții pentru luminarea minții și reușita la Bac sau Evaluare
Spynews
10.000 DE LEI amendă pentru posesorii auto. S-A STABILIT deja prin lege că este INTERZIS
Capital.ro
Horoscop 14 iunie 2024. Scorpionii sunt pregătiți pentru un nou început, Fecioarele trebuie să aibă mai mult curaj
Antena 3
Decizie neașteptată a celor de la Coldplay: moment stânjenitor pentru Chris Martin. Cine este, de fapt, tânărul cu care a urcat pe scenă la concertul din Bucuresti?
Avantaje
Subiectul SCHENGEN în consiliul JAI. Care este soarta ROMÂNIEI
Mediaflux
De ce nu e bine să adormi cu aerul condiționat deschis. Ce se poate întâmpla
Spynews.ro
Cum înregistrează telefonul mobil tot ce vorbim. Pe ce trebuie să apăsăm ca să dezactivăm microfonul
Realitatea.net
Imagini tulburătoare de la priveghiul make-up artistului Anca Molnar. Gestul neobișnuit făcut la căpătâiul regretatei tinere
Antena 1
Cum a ajuns să se călugărească cea mai FRUMOASĂ femeie din România. Nimeni nu se aștepta ...
Impact.ro
Cele mai bune glume după manelele de la Coldplay | Maneliștii vin la sfârșit, nu la început
Shtiu.ro