16 apr. 2024 | 13:53

Meghan Markle este din nou în centrul atenției. Gestul care l-a stânjenit vizibil și pe Prințul Harry VIDEO

Monden
Meghan Markle este din nou în centrul atenției. Gestul care l-a stânjenit vizibil și pe Prințul Harry VIDEO
Meghan Markle și Prințul Harry la meciul de polo

Meghan Markle a fost din nou în centrul atenției! Ducesa de Sussex a fost prezentă, recent, la Royal Salute Polo Challenge din Palm Beach, Florida, acolo unde a urmărit meciul de polo al soțului ei, Prințul Harry. O filmare cu Ducesa de la eveniment a devenit virală. Ce a făcut Meghan Markle, în văzul tuturor?

Meghan Markle, prezentă la meciul de polo al Prințului Harry

Meghan Markle a ieșit iar în evidență! Prezentă la meciul de polo al partenerului său de viață, Prințul Harry, Ducesa de Sussex a făcut un gest stânjenitor. Ea a fost filmată în timp ce le ordona oamenilor unde să se așeze pentru fotografiile de la panou.

Mai exact, Meghan Markle a fost surprinsă în timp ce îi spunea unei femei să nu se pozeze lângă soțul ei, prințul Harry. În timpul ceremoniei de decernare a premiilor, Ducesa de Sussex nu a ezitat să o îndrume, subtil, pe respectiva doamnă să ‘plece’ de lângă partenerul ei. Din filmare se vede clar că Harry nu prea a fost mulțumit de gestul lui Meghan!

Ducesa de Sussex a făcut un gest stânjenitor

Înainte de acest moment, Meghan și Harry s-au sărutat pasional în fața camerelor de filmat, în timp ce fosta actriță i-a oferit Prințului un trofeu. Presa internațională speculează că Prințul Harry a jucat un meci de polo amical, pentru a strânge bani pentru organizația lui caritabilă, Sentebale. La meci a fost prezentă și amica apropiată a lui Meghan, Serena Williams.

A avut o apariție senzațională. foto: profimedia

Pentru acest eveniment, Meghan Markle a optat pentru o rochie albă, cu decupaje cool la nivelul abdomenului, în valoare de 800 de dolari, creată de designerul californian Heidi Merrick. În plus, ea a purtat și o geantă Maison Valentino, în valoare de 3.300 de dolari.

Vezi și: Problemele continuă pentru Kate Middleton. Ce acuzaţii îi aduce acum Meghan Markle. Soţia Prinţului Harry nu cedează deloc

Ce a făcut Meghan Markle înainte ca Kate Middleton să anunțe că are cancer

Înainte ca Kate Middleton să anunțe că suferă de cancer, Meghan Markle, cumnata ei, a făcut o vizită la Spitalul de copii din Los Angeles. Pe 21 martie 2024, Ducesa de Sussex a făcut o vizită oficială în unitatea medicală, acolo unde a stat de vorbă cu mai mulți micuți internați. Ba chiar le-a citit povești! Presa internațională notează că ea s-a distrat pe cinste citind povești micuților, schimbându-și tonul vocii pentru a intra în pielea personajelor, scrie Mirror. 

„Copiii râdeau și cântau în timp ce Ducesa se transforma în personaj cu fiecare pagină pe care o citea din cărțile preferate ale celor mici”, a spus un reprezentant oficial al spitalului.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Lege nouă pentru românii cu COPII. S-a dat total INTERZIS de marți, 30 aprilie
Capital.ro
1 Mai, Ziua Muncii. Cum a apărut această sărbătoare și ce semnificație are
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
PENSIILE recalculate, CÂND vin PRIMII BANI! ANUNȚ oficial
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro