28 aug. 2023 | 20:44

Gestul de două milioane de dolari. Simona Halep, mesaj de forță în interviul de acum două zile

News
Gestul de două milioane de dolari. Simona Halep, mesaj de forță în interviul de acum două zile

Simona Halep a fost lovită zdravăn în urma scandalului de dopaj, dar, surprinzător, nu a pierdut unul dintre cei mai importanți sponsori, o companie foarte sensibilă când este vorba despre dispute de acest gen. Sportiva s-a afișat la interviul de acum două zile având pe ea o bluză pe care se vedea sigla unui gigant american. Fanii au remarcat și faptul că încălțările provin tot de la această firmă.

Simona Halep nu a pierdut contractul cu Nike

Simona Halep a fost părăsită în timpul scandalului de dopaj de Banca Transilvania și Automobile Bavaria Group, firmele anunțându-și retragerea cu ajutorul unor mesaje elegante. Contractul cu instituția din domeniul bancar nu a fost prelungit, în timp ce a doua companie a cerut rezilierea înțelegerii după doar un an, deși înțelegerea era semnată pe doi ani, iar jucătoarea primise o mașină la semnarea actelor.

Jucătoarea din România a jucat ultimul meci pe 29 august 2022 și a fost suspendată în octombrie, dar cu toate acestea Nike nu a plecat de lângă ea. Oficialii gigantului american nu s-au grăbit să se retragă, deși tribunalul Sport Resolutions nu a prezentat încă verdictul audierii care a avut loc la finalul lunii iunie. Simona Halep s-a prezentat la interviul de acum două zile, acordat Eurosport, având pe ea o bluză cu Nike, semn că înțelegerea de două milioane de dolari nu a fost anulată.

„Faptul că încă poartă lucruri Nike mă face oarecum fericită, în speranța că nu au abandonat-o în această situație îngrozitoare prin care trece”, a remarcat o fană a Simonei pe Twitter.

Interesant este faptul că în anul 2016, Nike a renunțat la contractul cu Sharapova imediat ce s-a aflat că sportiva s-a dopat cu meldonium. Cele două părți au reluat colaborarea după ce jucătoarea din Rusia și-a ispășit pedeapsa de 15 luni. „Maria a avut întotdeauna o poziție clară, ea și-a prezentat scuzele pentru greșeala sa și a făcut apel la suspendarea sa”, a transmis Nike după reluarea contractului cu Sharapova.

Simona Halep: „Am primit o veste de la avocatul meu”

Simona Halep a vorbit despre situației ei în interviul de la Eurosport și a spus că este foarte dezamăgită pentru că a aflat că verdictul ei nu va fi transmis nici luna aceasta.

„Mă așteptam să primesc decizia mult mai repede. Din câte știu eu în regulament sunt trei săptămâni. Deja se fac două luni și nu am primit absolut nicio știre despre decizie. M-am antrenat din greu, am și postat pe rețelele media pentru că am vrut să împărtășesc cu fanii mei treaba aceasta, că sunt motivată și că-mi doresc să revin pe teren cât mai repede.

Am primit o veste de la avocatul meu că până la final de august nu o să am nicio decizie. Sunt foarte dezamăgită de acest lucru. Este aproape imposibil să stai să aștepți atât de mult pentru o decizie, dar așa cum am spus nu am ce să fac prea multe și va trebui să aștept”, a transmis Simona Halep în exclusivitate pentru Eurosport.

În momentul în care a fost suspendată, jucătoarea din România se afla pe locul 9 WTA, iar această săptămână a început pe poziția cu numărul 1138.

Parteneri
De ce s-ar fi despărțit Monica Bîrlădeanu și Bobby Păunescu. Totul a ieșit la iveală acum
Redactia.ro
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Primele imagini de la evenimentul în care Michael Schumacher a apărut public, după accidentul din 2013 / Foto
Unica.ro
Ce s-a ales de rochia iconică a Corneliei Catanga. La cine ajunge, de fapt
EVZ.ro
Văduva lui Gabi Stângău, copleșită de durere în ziua în care ar fi aniversat doi ani de la nuntă. Ce semn divin a primit Diana Berințan: „Ești cu mine mereu” / FOTO
Spynews
Nunțile vor fi interzise după ora 1! Se dă interzis: Să fie ora la care se închide orice eveniment
Capital.ro
WOW! Fosta soție a lui Valeriu Gheorghiță, tot o frumusețe rară. Cine este și cum arată doctorița cu care soțul Monicăi Bîrlădeanu are doi copii. „Viața noastră a fost foarte afectată de...”
Avantaje
CIOLACU DEMISIONEAZĂ! PREMIERUL ROMÂNIEI A ANUNȚAT: CATEGORIC!
Mediaflux
Anamaria Prodan versus Laurențiu Reghecampf! Războiul continuă! Cei doi se văd față în față la Tribunal, acum
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ispita Maria Tebieș, o ispită și în relația dintre Jador și Oana Ciocan. Ce a declarat bruneta de la Insula Iubirii sezonul 8
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro