23 aug. 2023 | 11:22

„Simona Halep, calvarul continuă”. Ziariștii unei publicații prestigioase din Franța sunt revoltați

News
„Simona Halep, calvarul continuă”. Ziariștii unei publicații prestigioase din Franța sunt revoltați

Simona Halep este suspendată provizoriu de mai bine de zece luni și a fost exclusă acum două zile de pe lista de la US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului. Jucătoarea din România așteaptă răspunsul de la judecata de la tribunalul Sport Resolutions, iar jurnaliștii de la welovetennis.fr. au scris despre acest caz foarte încurcat care este amânat de câteva luni bune de oficialii din tenis.

Simona Halep este compătimită de jurnaliștii din Franța

29 august 2022 este ziua când Simona Halep a jucat ultimul meci într-o competiție oficială. Este vorba de primul tur de la US Open pe care l-a pierdut în fața jucătoarea din Ucraina, Daria Snigur. După acest coșmar a început coșmarul: divorțul, operația de rinoplastie, iar pe 7 octombrie a fost suspendată provizoriu pentru dopaj cu Roxadustat. Jucătoarea din România a fost informată în luna mai că Agenția Internațională pentru Integritate în Tenis a formulat noi acuzații și a vorbit despre „iregularități” în pașaportul biologic.

Cazul ei a fost judecat, după trei amânări, de tribunalul Sport Resolutions, dar deși au trecut două luni de la audiere, nu există încă un verdict. Iar jurnaliștii francezi sunt revoltați. „Simona Halep, calvarul continuă” este titlul materialului din welovetennis.fr.

„Depistată pozitiv la Roxadust în urma unui control antidoping efectuat la ediția trecută a US Open, Simona Halep, care se afla pe lista de înscriere pentru această ediție 2023, și-a văzut în cele din urmă numele eliminat marți, cu câteva ore înainte de startul calificărilor pentru ultimul Grand Slam al sezonului”, au scris ziariștii francezi.

„A fost înlocuită direct pe tablou”

Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023 și a fost înlocuită, pe tabloul principal, de americanca Taylor Townsend. Organizatorii au trecut-o pe jucătoarea din România pe lista preliminară, dar pentru că nu a existat un răspuns favorabil au fost nevoiți să renunțe la ea.

„Cu toate acestea, părea să existe totuși o speranță pentru româncă, care a postat recent mai multe fotografii și videoclipuri în care se antrenează în sala de sport, la câteva săptămâni după ce a apărut în fața unei comisii la Londra. O speranță care a fost așadar de scurtă durată, pentru că a fost înlocuită direct pe tablou de americanca Taylor Townsend”, au mai notat francezii de la welovetennis.fr.

Simona Halep a început săptămâna pe locul 1140 WTA în condițiile în care în momentul în care a fost suspendată se afla pe poziția cu numărul nouă.

 

Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
De ce a lipsit Ceaușescu la inaugurarea metroului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Plata cu cardul. Se dau banii înapoi. Anunț pentru românii care plătesc mereu cu cardul bancar
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro