Gestul cu care Doinița Oancea și-a uluit fanii. Așa nu au mai văzut-o, niciodată

Gestul cu care Doinița Oancea și-a uluit fanii. Așa nu au mai văzut-o, niciodată
Cum si-a uluit Doinita Oancea fanii

Actrița Doinița Oancea și-a uluit fanii după ce aceasta a pozat artistic, topless. De altfel, aceasta nu s-a mai arătat niciodată așa, semn că a devenit tot mai curajoasă.

Gestul cu care Doinița Oancea și-a uluit fanii

Doinița Oancea a renunțat la inhibiții și la haine. Actrița din serialul ”Sacrificiu„ nu mai este deloc pudică, ci a dat frâu liber imaginației, de amorul artei. Fotografiile le-a pus imediat pe Facebook, de unde au început să curgă like-urile și comentariile.

După ce a suferit în dragoste, știut fiind faptul că ea și actualul iubit al Lorei se pregăteau de nuntă când au ajuns, în final, să se despartă, iată că soarele a răsărit pe strada Doiniței Oancea. Iubește de mai bine de cinci ani un pictor, care preferă să stea departe de camerele de luat vederi. Cei doi au fost mai întâi prieteni, însă amiciția s-a transformat treptat în dragoste, iar bărbatul a făcut și un prim pas, cerând-o de soție. Evenimentul a avut loc la Roma,

”S-a echilibrat de multă vreme, doar că nu am vrut să fac eu public absolut nimic şi chiar dacă există o poză, două, trei sau vor exista chiar şi mai multe, detalii nu o să dau foarte multe pentru că cred că poveştile personale trebuie să rămână cât se poate de personale. Eu să ştii că sunt fericită. Fericirea vine din lucruri foarte mici. Fericită eram şi acum un an, doar că nu ştia publicul că am eu neapărat un iubit.”, a spus Doinița Oancea la Vorbește Lumea, în vara anului trecut.

Doinița Oancea a fost cerută de mireasă de către iubit

Cât despre căsătorie, artista este de părere că și acest eveniment se va întâmpla.

„S-a întamplat la Roma, de ziua mea. Nu mă aşteptam să se întâmple atunci. Nu îmi venea să cred. O să ne şi căsătorim la un moment dat. Ne cunoaştem de foarte mulţi ani şi suntem împreună de cinci ani. După vreo doi ani am început să cred că el este ok şi că putem avea o relaţie. Este o viaţă normală de cuplu. Locuim împreună, ne este bine. El este pictor, dar mai face şi altele pe lângă”, a mai declarat Doiniţa Oancea la Vorbeşte Lumea, la Pro TV.

De menționat este că Doinița Oancea și iubitul ei s-au cunoscut în anul 2015, în timpul filmărilor de la emisiunea ”Super Trip”, de la Pro TV. Au început ca prieteni, iar relația lor s-a transformat ulterior într-o poveste de dragoste.

Urmăriți Playtech.ro și pe