Doinița Oancea, poveste incredibilă. La un pas să fie măritată forțat de mama ei

Doinița Oancea, îndrăgita actriță din „Sacrificiul“, este o prezență feminină pe cât de frumoasă, pe atât de încercată la capitolul iubire. Vedeta a suferit multe eșecuri în dragoste până ce viața i-a scos în cale persoana potrivită, cu care se înțelege nemaipomenit. Amănunte mai puțin știute despre viața ei, în paragrafele ce urmează.

Doinița Oancea, promisă de mamă unui pețitor

Doinița Oancea a fost obligată de proprii părinți să se mărite la vârsta fragedă de doar 18 ani, cu un băiat pe care mama ei îl cunoștea. Fiind de părere că fiica ei nu își va găsi alesul prea devreme, mama brunetei s-a gândit că ar fi mai bine să îi aleaga ea viitorul soț, și asta a și făcut!

Ba mai mult, cu puțină vreme înainte ca Doinița să încheie studiile liceale, iubitul său din acea vreme a venit să îi ceară mâna de la mama sa, însă actrița a refuzat imediat. Actrița recunoaște că dacă ar fi spus „DA“ acum mulți ani, viața sa ar fi fost complet diferită.

„Nu aș fi acceptat o nuntă tradițională, mama ar fi vrut. Ea voia să mă căsătoresc pe la 18 ani, dar eu nu am vrut. Era un baiat pe care îl cunostea toata familia mea. M-am opus! Viata mea ar fi fost cu totul altfel, ăla nu era drumul meu. Dumnezeu mi-a pregătit altceva.

A fost ciudățel pentru un copil. A considerat că băiatul respectiv, care mă plăcea foarte mult, dar fără ca eu să îi dau de înțeles că aș dori asta, a venit acasă la mama și i-a spus că vrea să ne căsătorim. Iar mama a zis «da». Ușor, ușor, lucrurile s-au întâmplat cum a trebuit și nu s-au întâmplat, în cele din urmă“, a dezvăluit actrița.

Răspunsul care a indus în eroare

Cu toate că îl plăcea foarte mult pe pretendentul fiicei sale, mama Doiniței și-a dat acordul pentru căsătorie, dar doar după ce aceasta își va fi terminat studiile superioare.

„Nu a acceptat ca eu să mă mărit la 18 ani. Ea a spus că «da, dar mai are școală de făcut». Ea îl plăcea. I se părea o persoană foarte ok și atunci. Eu abia terminam liceul, urma facultatea și na“, a conchis vedeta.

În prezent, frumoasa brunetă trăiește o adevărată poveste de dragoste cu un tânăr pe nume Adrian Călin. Cei doi nu se grăbesc să facă pasul căsătoriei, bucurându-se etapa premergătoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI