27 feb. 2021 | 10:38

Gest uriaș făcut de Lidl în Brașov. Este pentru prima oară când se întâmplă asta

Știri generale
Gest uriaș făcut de Lidl în Brașov. Este pentru prima oară când se întâmplă asta
Gest uriaș făcut de Lidl în Brașov. Este pentru prima oară când se întâmplă asta

Lidl este unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din Europa. Recent, aceștia au făcut un gest la care poate lumea nu s-ar fi așteptat. Este vorba de donarea a două proprietăți ce aparțineau celor de la Lidl. Cele două suprafețe se întind pe 553 de metri pătrați, pe strada A.I Cuza, și au fost donați în favoarea Primăriei Brașov.

Gest uriaș făcut de Lidl

Este vorba de amenajări rutiere ce au fost demarate de către retailer. Scopul principal al acestor lucrări este pentru a facilita accesul spre magazin. De asemenea, amenajările rutiere vor avea un impact pozitiv și asupra traficului. Ele vor fluidiza traficul din acea zonă, în special în sensul giratoriu. Mai departe, Primăria Brașov se va ocupa de semnalizările rutiere din acea zonă și întreținerea părții carosabile.

Înainte de Lidl, pe acest teren a funcționat fabrica de ciocolată Cibo. Lanțul de magazine a achiziționat suprafața, cu mai bine de șapte ani în urmă, pentru suma de 2,17 milioane de euro.

De asemenea, acum doi ani, Lidl a scos la licitație o suprafață de aproximativ 3.000 de metri pătrați pentru suma de 500 de euro/mp. Suprafața era adiacentă magazinul construi pe strada A. I Cuza. Pe acest teren ar fi trebui să fie construit un hotel.

Din păcate, compania nu a găsit asociați ce erau dispuși să investească într-un astfel de business. Prin urmare, au ales să scoată la licitație terenul, însă nu au găsit cumpărător.

Salariile la Lidl se vor mări de la 1 martie

Începând de la 1 martie, angajații Lidl vor benefica de o mărire a salariilor, cât și de o serie de facilități și bonusuri. Odată cu începerea lunii, cel mai mic venit al unui angajat va fi de 4.400 de lei brut, adică 2.700 de lei net. De asemenea, toți angajații vor beneficia de o diversificare a pachetului de beneficii.

Suma de 2.700 de lei net include salariul, primele anuale de Crăciun și de Paște, tichetele de masă, dar și alte tipuri de bonusuri. În primii ani de colaborare, angajații Lidl se bucură de creșteri salariale garantate. Un angajat ce are minim 4 ani de experiență poate câștiga aproximativ 5.000 de lei brut.

Cei de la Lidl au pus mereu pe primul loc angajații. Așa că, pachetul de compensații și și beneficii este o prioritate pentru ei. Este o strategia de atragere și retenție a oamenilor ce pot aduce valoare companiei.

De asemenea, începând de anul trecut, angajații primesc asigurare de sănătate privată. Pe lângă aceasta, ei mai primesc și o asigurare de viață valabilă oriunde, nu doar în România. Această asigurare ocupă cazurile de îmbolnăvire, accident și alte situații asemănătoare.

Dacă aveți în plan să vă angajați la Lidl, este bine de știut că Lidl oferă cele mai multe zile libere din retailul alimentar. Numărul de zile libere crește constant, mai ales în primii ani de activitate. Prin urmare, se ajunge la 27 de zile libere. Începând de anul trecut, ca și cadou, Lidl oferă o zi liberă angajaților ce sărbătoresc ziua de naștere.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro